Έκανε "νιάου" στην κάμερα του ΣΚΑΙ - Η αστεία είσοδος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο My Style Rocks

Ντύθηκε ανάλογα!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Έκανε

Μετά την αλλαγή της ώρας προβολής του My Style Rocks (δείτε εδώ τον λόγο) τα επεισόδια είναι άκρως απολαυστικά. Στο ξεκίνημα του επεισοδίου, όπως καθημερινά βλέπουμε το cat walk της παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ, Κατερίνα Καραβάτου και στην συνέχεια των κριτών.

Μέσα σε αυτούς είναι και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που στο σημερινό (20/3) επεισόδιο την είδαμε να "νιαουρίζει" και να φλερτάρει με την κάμερα του ριάλιτι.

Το "νιαούρισμα" της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο My Style Rocks

Το επιτυχημένο μοντέλο και κριτής εμφανίστηκε με λεοπάρ σετάκι αλλά και μπότες και δεν θα μπορούσε να χαλάσει το χατίρι του σκηνοθέτη. Η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε βέβαια, τι ακριβώς της ζήτησε και αυτό δεν ήταν άλλο από το να "νιαουρίσει" σαν αγριόγατα που ντύθηκε.

Έτσι και έκανε! Έκανε ένα γλυκό και γρήγορο «νιαούρισμα» και πήγε να κάτσει στη θέση της ετοιμοπόλεμη για την κριτική απέναντι στις διαγωνιζόμενες.

Η ατάκα της Βασιλικής Λιγνού στο My style rocks που έφερε σε δύσκολη θέση την Κατερίνα Καραβάτου

Την Παρασκευή 17/3 είδαμε την Κατερίνα Καραβάτου να κάνει μια ιδιαίτερη ανακοίνωση στο My style rocks (δείτε εδώ αναλυτικά) και έτσι στη συνέχεια έγινε γνωστό, πως στο παιχνίδι μόδας επιστρέφει η Βασιλική Λιγνού μετά την αποχώρησή της.

Αφού λοιπόν η διαγωνιζόμενη δέχτηκε αυτή τη δεύτερη ευκαιρία, που της δόθηκε στη συνέχεια, παρουσίασε στους κριτές, αλλά και στα υπόλοιπα κορίτσια το νέο της look. Αμηχανία ωστόσο δημιουργήθηκε τη στιγμή, που η Βασιλική έκανε ένα σχόλιο, το οποίο μόνο ο Δημήτρης Σκουλός αντιλήφθηκε πλήρως, με το οποίο στη συνέχεια η Καραβάτου ήρθε σε δύσκολη θέση.

«Νιώθω σαν τον αείμνηστο Καραϊσκάκη Κατερίνα μου. Να αναζητήσετε στην google τι είπε ο Καραϊσκάκης όταν γύρισε. Δεν μπορώ να σας το πω ήταν αιχμηρό. Δεν μπορώ να την πω την κουβέντα. Όταν γυρίσω θα σας…», είπε η Βασιλική.

«Κοίταξε, κι άλλοι μπορεί να το ξέραμε αλλά δεν θέλαμε να το ακούσουμε. Έχεις δίκιο, εγώ σε ρώτησα, αλλά πίστεψα θα ήταν κάτι διαφορετικό αλλά και εγώ καμιά φορά…. ναι», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.