Survivor all star: «Διαλέγει από το δεύτερο ράφι ο...» - Χαμός στην καλύβα των μπλέ μετά το αγώνισμα

Αναμένετε μεγάλη φαγωμάρα στο συμβούλιο του νησιού!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: «Διαλέγει από το δεύτερο ράφι ο...» - Χαμός στην καλύβα των μπλέ μετά το αγώνισμα

Με το που επέστρεψαν οι δύο ομάδες του Survivor all star στις καλύβες τους μετά τον αποψινό (20/3) στίβο μάχης (δείτε εδώ το σκόρ) ξεκίνησαν οι τσακωμοί. Όλα βέβαια, ειχαν ήδη φουντώσει από την ώρα που τελείωσε το αγώνισμα και ο Τάκης Καραγκούνιας, που δεν κατάφερε να φέρει τον τελικό πόντο.

Αφού γύρισαν, λοιπόν, ο μισθοφόρος με όλους τους συμπαίκτες του άρχισαν μια συζήτηση για τα "ματσαρίσματα" και ότι έχει αδικηθεί και δεν παίρνει τους παίκτες που πρέπει και αρμόζουν στα "κυβικά" του.

Εκείνη την ώρα όμως, έριξε την ευθύνη στον Ηλία Γκότση, πως αυτός παίνρει πάντα τους κατώτερους του και δεν αφήνει στους άλλους, αντάξιους αντίπαλους και εκεί ξεκίνησαν αν τσακώνονται και να λογομαχούν, χωρίς τέλος.

Ο τσακωμός του Καραγκούνια με τους μπλέ στο Survivor all star

Ο πρώτος προτεινόμενος προς αποχώρηση από τους Μπλε στο Survivor All Star

Η 11η εβδομάδα του Survivor All Star ξεκίνησε όπως έκλεισε η 10η, δηλαδή ευνοώντας τους Μαχητές. Οι Μπλε την προηγούμενη εβδομάδα κατάφεραν να νικήσουν μόνο το έπαθλο επικοινωνίας ενώ έβγαλαν 5 προτεινόμενους από την ομάδα τους.

Αυτή η νέα εβδομάδα λοιπόν τους έδωσε ένα boost παραπάνω αφού πέρα από την ασυλία έφαγαν κιόλας! Ωστόσο, σήμερα ξεκινάει μια άλλη ημέρα, μια ημέρα που δυστυχώς δεν τους θέλει νικητές αφού ήδη το Youweekly.gr σας έχει αποκαλύψει εδώ ότι οι Κόκκινοι κερδίζουν! Πάμε να δούμε, λοιπόν, ποιον θα ψηφίσουν οι Μπλε!

Το δεδομένο μέχρι στιγμής, αυτό που όλοι περιμέναμε σε μια ενδεχόμενη ήττα των Μπλε, είναι πως θα καταψηφιζόταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος ξανά αλλά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που έρχονται από τον ίδιο τον Άγιο Δομίνικο, δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο!

Με βάση τα όσα γνωρίζουμε ο πρώτος προτεινόμενος προς αποχώρηση από την Μπλε ομάδα, αυτός που θα κάνει παρέα στη Νικόλ, είναι ο Τάκης Καραγκούνιας! Σίγουρα η απόφαση αυτή της μπλε ομάδας δεν θα μείνει ασχολίαστη από τον Τάκη που ξέρουμε πως ο λόγος του είναι βαρύς, οπότε απόψε το συμβούλιο του νησιού θα είναι αν μη τι άλλο γεμάτο εκπλήξεις!