MasterChef 7 highlights 20/3: Οι πονηριές του Δημήτρη, η... οχιά και οι υποψήφιοι

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 7 highlights 20/3: Οι πονηριές του Δημήτρη, η... οχιά και οι υποψήφιοι

Ακόμη ένα επεισόδιο του MasterChef 7 παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας 20/3 και εμείς συγκεντρώσαμε τα highlights. Νέες ίντριγκες έχουν ξεκινήσει στο σπίτι και πίσω από τους πάγκους.

Αναλυτικά τα 20/3 highlights του MasterChef 7

«Τους έχει χαντακώσει...» - Οι πονηριές του Δημήτρη εξόργισε τους συμπαίκτες του

Στο 20/3 επεισόδιο είδαμε μια νέα κόντρα να δημιουργείται μετά την διαμάχη της Μαρίας Μπέη με τους συμπαίκτες της (δείτε εδώ τον λόγο). Ο λόγος για τον Δημήτρη Πολιτάκη, ο οποίος έπαιξε λίγο πονηρά στο τέστ δημιουργικότητας.

Ο Δημήτρης Πολιτάκης, ως αρχηγός της νικήτριας ομάδας στο MasterChef, είχε στη διάθεση του τα πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας. Άραγε, βοήθησε τους συμπαίκτες του, με τους οποίους έφτασαν μαζί στο απόλυτο άριστα στην Ομαδική Δοκιμασία;

Ενώ πριν μπουν στην κουζίνα είχε υποσχεθεί στα άτομα της ομάδας του ότι θα δώσει όλα τα πλεονεκτήματα φαίνεται ότι «μπλόφαρε» και έκανε τα αντίθετα. Όπως ήταν φυσικό, Αλέξανδρος και Άγγελος εξέφρασαν τα παράπονά τους αφού άλλο ζήτησαν και άλλο πήραν.

Η μόνη που ευνοήθηκε ήταν η Πωλίνα, για την οποία τρέφει μια παραπάνω συμπάθεια και για αυτό αποφάσισε να της δώσει τα πλεονεκτήματα.

«Η Πωλίνα είναι οχιά!» - Έξαλλος ο Πορφύρης

Mετά τις πονηριές του Δημήτρη Πολιτάκη στους συμπαίκτες του κατά την διάρκεια του τέστ δημιουργικότητας ο Γιώργος Πορφύρης έριξε το "φαρμάκι" του και δεν ήταν για κάποιον άνδρα.

Η "τυχερή" είναι η Πωλίνα! Να υπενθυμίσουμε ότι ο chef ο οποίος επέστρεψε από προηγούμενο κύκλο του μαγειρικού ριάλιτι ,δέχεται «πόλεμο» περιγράφοντας ανοιχτά όσα ακούει καθημερινά εντός σπιτιού.

«Κάποια παιδιά, από την πρώτη μέρα που έχω μπει, ξέρω ότι με κράζουν, είτε από πίσω μου, είτε σε παρέες, είτε μέσα στο παιχνίδι. Έχουν πέσει και οι ρουφιανιές γιατί πάντα θα υπάρχει ένας ρουφιάνος.

Με έχουν πει τσόκαρο, καραγκιόζη μπροστά στη μούρη μου, χωρίς να αντιδράσω. Ευθεία επίθεση. Στους διαδρόμους ακούγεται συχνά: “Εγώ θα τον βγάλω έξω τον π@@στη, τον μ@@@κα”. Το πώς κρατιέμαι, έχει να κάνει με τον τρόπο με τον οποίο έχω μεγαλώσει. Δεν αξίζει να πέσεις σε ένα επίπεδο ενός ηλίθιου», αποκάλυψε ο Γιώργος Πορφύρης.

Στη συνέχεια «έδωσε στεγνά» τα ονόματα τους: «Ο Αλέξανδρος και ο Παύλος με έχουν άχτι τελείως. Η Στέλλα, ο Δημήτρης από πάνω, έχουμε ψυχρανθεί τελείως, λόγω των τελευταίων αποδόσεών του, έχει και το ύφος του νικητή. Η Πωλίνα είναι από τα πρώτα πρόσωπα που με κράζουν στο σπίτι (…) Φαίνεται μικρή και άβγαλτη, αλλά είναι οχιά», ανέφερε ο Γιώργος Πορφύρης στο νέο επεισόδιο του MasterChef.

Οι 3 υποψήφιοι

Η Μαρία, ο Νικήτας και η Γιώτα δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στο Τεστ Δημιουργικότητας. Έτσι, σήμερα καλούνται να μαγειρέψουν για να παραμείνουν στον διαγωνισμό. Ποιος θα χρειαστεί να έρθει αντιμέτωπος με έναν ακόμα εισβολέα;

Η Μαρία, ο Νικήτας και η Γιώτα δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στο Τεστ Δημιουργικότητας. Έτσι, αύριο καλούνται να...

Posted by MasterChef GR on Monday, March 20, 2023