«Ο Τάκης ειδικά ήθελε να...» - Δεν κράτησε το στόμα της κλειστό η Τζο Μαριδάκη μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ο Τάκης ειδικά ήθελε να...» - Δεν κράτησε το στόμα της κλειστό η Τζο Μαριδάκη μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star

Καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Καλό Μεσημεράκι, βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 21/3 η Τζο Μαριδάκη, η παίκτρια που αποχώρησε τελευταία από το Survivor All Star. Η ίδια, λοιπόν, μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι για δεύτερη φορά, αποκαλύπτοντας πώς αυτό ήταν διαφορετικό από το περσινό στο οποίο εντάχθηκε, αλλά εξηγώντας και διάφορες λεπτομέρειες για τους παίκτες, άγνωστες μέχρι τώρα.

Αφού, λοιπόν, αποκάλυψε τι συμβαίνει ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Σταυρούλα Χρυσαειδή, προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με την ίντριγκα που υπήρχε πίσω και μπροστά από τις κάμερες στον Άγιο Δομίνικο, ενώ απορημένος έμεινε ο Νίκος Μουτσινάς με το γεγονός πως παρά το όσα συνέβαιναν, εκείνη κατάφερνε να παραμείνει ήρεμη και ψύχραιμη (δείτε εδώ γιατί ο Βασάλος και ο Καραγκούνιας από φίλοι θα γίνουν εχθροί).

Η αποκάλυψη της Τζο Μαριδάκη για το Survivor All Star

«Περνάμε δύσκολα εκεί, είναι όντως δύσκολα. Σίγουρα δεν τα βλέπετε όλα, με το μοντάζ κόβουν πολλά», ανέφερε αρχικά η ίδια και συμπλήρωσε: «Στο Survivor δεν κινδυνεύεις από την έλλειψη τροφής. Κινδυνεύεις από την έλλειψη συναισθημάτων και εσωτερικής ομορφιάς».

«Όλοι ζούμε το ίδιο. Το θέμα είναι πώς εκλαμβάνει κανείς τα ερεθίσματα. Εγώ επέλεξα να μην εμπλακώ στους καβγάδες. Στο περσινό πήγα ξεκάθαρα για την εμπειρία. Φέτος μου ζήτησε η παραγωγή να μπω και μπήκα για το οικονομικό», τόνισε έπειτα.

Και στη συνέχεια επισήμανε: «Όταν μπήκαμε, κάποιοι με ρωτούσαν να τους πω τι γίνεται έξω αλλά δεν ήθελα να τους πω. Τους έλεγα ότι δεν το παρακολουθούσα. Ο Τάκης ειδικά ήθελε να μάθει».

«Οι καταστάσεις εκεί μέσα δεν με επηρέαζαν. Εκεί επιβιώνει καλύτερα όποιος είναι δυνατότερος πνευματικά και εγώ θεωρώ πως είμαι. Έχω δουλέψει με τον εαυτό μου, έχω διαβάσει πολλά βιβλία. Το θεωρούν επικίνδυνο εκεί μέσα να είσαι ακέραιος χαρακτήρας», κατέληξε.