Survivor All Star: «Δεν αντέχω άλλο, μαζέψτε τον φίλο σας» - Ξέσπασε σε κλάματα η Εύη Σαλταφερίδου! Αδιανόητη ένταση στην καλύβα των Μπλε

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Δεν αντέχω άλλο, μαζέψτε τον φίλο σας» - Ξέσπασε σε κλάματα η Εύη Σαλταφερίδου! Αδιανόητη ένταση στην καλύβα των Μπλε

Μετά το συμβούλιο της Δευτέρας 20/3 στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor All Star, ακολούθησε μία πολύ έντονη στιγμή στην καλύβα των Μαχητών, με πρωταγωνίστρια την Εύη Σαλταφερίδου, η οποία ήταν ήδη αρκετά τσαντισμένη με τον Τάκη Καραγκούνια, αλλά μετά την μάζωξη όλων όπου εκείνος μονοπώλησε το ενδιαφέρον (δείτε εδώ την αποκάλυψη που έκανε για τον Γκότση), η ίδια δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και έβαλε τις φωνές και άρχισε να κλαίει.

Πιο συγκεκριμένα, έλεγε σε όλους πως δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση και ειδικότερα τις εντάσεις που ο μισθοφόρος φέρνει στην ομάδα και στο τέλος αποχώρησε από "σπίτι" τους, με τους υπόλοιπους να μένουν να συζητούν με τον Τάκη για να του εξηγήσουν γιατί εκείνη έφτασε σε αυτό το σημείο.

Εκτός εαυτού η Εύη Σαλταφερίδου εξαιτίας του Τάκη στο Survivor All Star

«Μπορείς να με αφήσεις σε παρακαλώ; Πηγαίνετε με τον έφηβο τον πενηντάρη που έχετε για φίλο σας. Δεν αντέχω άλλο να χειριστώ. Δεν αντέχω με τέτοιες εντάσεις. Δεν καταλαβαίνεις. Γιατί αν καταλάβαινες, δεν θα τον έκανες παρέα. Θα του πήγαινες κόντρα. Βαρέθηκα!», φώναζε στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η ίδια αισθάνεται πως δεν μπορεί να μιλήσει ποτέ όταν είναι δίπλα του, αλλά εκείνος δεν φαίνεται να καταλαβαίνει και θεωρεί πως η συμπαίκτριά του δεν έκλαψε εξαιτίας του. Όλοι τότε προσπάθησαν να του εξηγήσουν ξανά, αλλά κατέληξαν να φωνάζουν αφού δεν έβγαινε άκρη.

«Αν τολμήσει κάποιος να σου πει κάτι αντίθετο από αυτό που πιστεύεις του ό,τι έχει και δεν έχει», συνέχισε και ο Τάκης της απάντησε:΅«Πώς … ό,τι έχει και δεν έχει; Επειδή δεν δέχομαι αυτά που μου λες;».

Στα μαχαίρια πλέον Καραγκούνιας και Βασάλος

Αντιδράσεις από την αρχή είχε προκαλέσει η φιλία του Κωνσταντίνου Βασάλου με τον Τάκη Καραγκούνια στο Survivor All Star, ενώ στην αρχή φαινόταν πως θα είναι πολύ κοντά με τον Ηλία Γκότση. Όπως φαίνεται όμως, η φιλία τους πολύ σύντομα θα γίνει έχθρα.

Η υποψηφιότητα του τον έκανε έξαλλο, γεγονός που φάνηκε από το πρώτο λεπτό, ενώ σε έντονη λογομαχία που είχε με τον Ηλία Γκότση ξέφυγε λόγω της έντασης που είχε. Αυτά είναι δυο από τα πολλά περιστατικά που έφεραν τον Κωνσταντίνο στα όρια του, αφού πολλές φορές έχει κάνει συζητήσεις με τον Τάκη για τις αντιδράσεις του.

Κερασάκι στην τούρτα ωστόσο, ήταν το σχόλιο που έκανε ο Καραγκούνιας στην Μελίνα Μεταξά περί ηλικίας και μητρότητας - δείτε εδώ το άσχημο περιστατικό που δεν προβλήθηκε ποτέ στην τηλεόραση.

Σύμφωνα λοιπόν με το Πρωινό μας, ο Κωνσταντίνος δεν θα καταφέρει αυτή την φορά να συγχωρέσει τον Τάκη με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από κοντά του. Αυτή η ατάκα δεν έπρεπε να ειπωθεί σύμφωνα με τον πρώτο.

«Μην μου ξαναμιλήσεις, η μόνη μας επαφή θα είναι για την ομάδα. Κουράστηκα να σε νταντεύω συνέχεια, βγάλτα πέρα μόνος σου», φέρεται να του είπε.

Δείτε επίσης: Συναγερμός στον Άγιο Δομίνικο - Αποχωρούν οικειοθελώς Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης;