Survivor All Star: "Ναυάγησε" το σχέδιο της Σκαφίδα - Όχι ένας ούτε δύο, αλλά τρεις οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Άντε πάλι...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star:

Άλλος ένας αγώνας ολοκληρώθηκε για το Survivor All Star την Τρίτη 21/3 και όπως σας είχαμε αποκαλύψει ήδη, οι Μαχητές είναι αυτοί που έφεραν τη νίκη και δεν θα χρειαστεί να βγάλουν άλλον συμπαίκτη τους στον τάκο. Έτσι, λοιπόν, οι Κόκκινοι έφτασαν με κατεβασμένα μούτρα στο συμβούλιο, αφού έπρεπε να ψηφίσουν κάποιον δικό τους όσο κι αν δεν το θέλουν.

Πριν, όμως φτάσουν μπροστά στον Γιώργο Λιανό, η Αφροδίτη Σκαφίδα αποκάλυψε πως είχε ένα σχέδιο για να προστατέψει τον Σπύρο Μαρτίκα και να μη τον δει στην κάλπη. Πέτυχε; Τρία είναι τα ονόματα που ακούστηκαν από το στόμα του παρουσιαστή, λοιπόν, και αυτά είναι το Μαρτίκα, της Ελευθερίας και του Κόρο.

Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor All Star

Η Ελευθερία συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους, επομένως είναι η τρίτη υποψήφια της εβδομάδας, όμως για κακή τους τύχη, οι δύο άντρες είχαν ακριβώς τον ίδιο αριθμό ψήφων, με αποτέλεσμα να βρεθούν και εκείνοι στον τάκο, παρέα με την Νικολέτα Μαυρίδη και τον Τάκη Καραγκούνια (δείτε εδώ το σεξιστικό του σχόλιο στην Μελίνα Μεταξά), επιβεβαιώνοντας το youweekly.gr ξανά. Το σχέδιο της Σκαφίδα "ναυάγησε".

Το αποτέλεσμα έφερε μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, διότι η πρώτη επέμενε πως θα έπρεπε να έχει βγει εκείνος, αλλά ο ίδιος ενώ ανέφερε πως δεν τον πειράζει μιλούσε για το γεγονός πως και εκείνη θα έπρεπε να ψηφιστεί από την δική της ομάδα.

Αποχωρούν η Μαριαλένα και ο Σάκης;

Και το φωνάζουν όλοι εδώ και καιρό! Το Survivor All Star είναι το παιχνίδι της ανατροπής! Ανατρεπτικά απότομα φαίνεται, λοιπόν, πως ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του Άγιου Δομίνικου, θα αποχωρήσει αγκαλιά και ο λόγος φυσικά για τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Σύμφωνα με τα τηλεοπτικά πηγαδάκια και όσα ακούγονται-γράφονται τριγύρω έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το ζευγάρι που από τον Ιανουάριο έχει χωριστεί σε Μπλε και Κόκκινους και ο μόνος τρόπος να βρεθεί είναι λίγες ώρες στο δάσος, παράνομα, μακριά από όλους κι από όλα.

Η αλήθεια είναι πως ενώ αυτή η φήμη φουντώνει συνεχίζει και παραμένει φήμη, αφού ούτε η δική μας πηγή επιβεβαιώνει κάποιο τέτοιο γεγονός. Το μόνο που γνωρίζουμε εμείς από τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο είναι ότι ο Σάκης Κατσούλης εδώ και λίγες εβδομάδες αισθάνεται πολύ πιεσμένος, αποφεύγει τις κάμερες, όπως αποφεύγει και να λαμβάνει μέρος σε καυγάδες και εντάσεις.

Δεν γνωρίζουμε τίποτα όσον αφορά συζητήσεις του με την παραγωγή. Ωστόσο, αν κάτι είναι να γίνει σίγουρα θα το μάθετε πρώτοι μέσα από το Youweekly.gr, μιας και έχουμε άμεση ενημέρωση από το εξωτικό νησί!