MasterChef 7: Έφυγε ένα βάρος και ήρθε το άλλο; Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε απόψε (21/3)

Θα γίνει "χαμός" στο σπίτι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 7: Έφυγε ένα βάρος και ήρθε το άλλο; Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε απόψε (21/3)

Άλλο ένα επεισόδιο του MasterChef 7 έφτασε στο τέλος του και αυτό που όλοι περίμεναν να μάθουν είναι εάν τελικά ο Δημήτρης Μπέλλος πήρε την ποδιά και θα προσφέρει χαμόγελα στην σύντροφό του, Μαρία Μπέη (δείτε εδώ την αντίδρασή της μόλις τον είδε στο πλατό), η οποία βρίσκεται ήδη στο παιχνίδι, ή αν θα επιστρέψει σπίτι του με άδεια χέρια.

Ο ίδιος, λοιπόν, μαγείρεψε ενάντια στην Μαρία Ματσούκαρου και σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η κριτική επιτροπή ο ένας από τους δυο κατάφερε να τους εντυπωσιάσει πολύ περισσότερο. Την ποδιά, λοιπόν, την φόρεσε ξανά ο Δημήτρης Μπέλλος, με την Μαρία να αισθάνεται ανακουφισμένη, διότι είχε αρχίσει να κουράζεται πολύ και δεν αισθανόταν ο εαυτός της το τελευταίο διάστημα.

Οι αντιδράσεις για την επιστροφή του Δημήτρη Μπέλλου στο MasterChef 7

Οι αντιδράσεις ήταν πολλές και ποικίλες, βέβαια, όσον αφορά το αποτέλεσμα αυτό, διότι ο συγκεκριμένος παίκτης είχε αποκτήσει μερικούς "εχθρούς" από τον προηγούμενο κύκλο. Το σίγουρο είναι ότι η καλή του θα μπορεί να κοιμάται ήσυχη τα βράδια στην αγκαλιά του αγαπημένου της, με τους δυο τους να θυμούνται τα παλιά, αφού γνωρίστηκαν μέσα στο ριάλιτι.

Η συγκινητική εξομολόγηση του Σωτήρη Κοντιζά στους διαγωνιζόμενους

Κυριακή (19/3) σήμερα και το καθιερωμένο πλέον κυριακάτικο Masterchef είναι εδώ. Στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR μετά την τελευταία αποχώρηση (δείτε εδώ ποιος έφυγε) ήρθε για να "γλυκάνει" λίγο τους διαγωνιζόμενους που ξεκίνησαν να βγάζουν τα "μαχαίρια" για να μείνουν στο παιχνίδι.

Μία προσωπική του ιστορία από το μαγειρικό του παρελθόν ήθελε να μοιραστεί ο Σωτήρης Κοντιζάς. Ο κριτής υποδέχθηκε στο πλατώ τον παλιό φίλο και συνεργάτη του, Δημήτρη Λιέμ.

«Είμαστε περίπου στη μέση του σημερινού MasterClass και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, γιατί ο καλεσμένος μας για σήμερα είναι για μένα ο μαγειρικός μου αδελφός. Υπήρξε το στήριγμά μου όταν ήμουν σε ένα πόστο, σε ένα εστιατόριο και «βούλιαζα», ήρθε και με έσωσε», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς και υποδέχθηκε τον καλεσμένο του.

«Στο εστιατόριο που βούλιαζα τότε ήμασταν θρυλική ομάδα, εγώ ήμουν tempura section. Ήταν το πρώτο μεγάλο σε όγκο εστιατόριο που δούλευα. Στην αρχή είχα πάει εκεί και νόμιζα ότι θα ήμουν στο κομμάτι του F&B και με ρωτάει τότε ο σεφ μας: μαγειρεύεις; Του λέω: πάμε δυνατά. Και με πετάει στο tempura section», περιέγραψε στη συνέχεια.

«Κι εκεί έρχεται ο Δημήτρης, πήρα τα πάνω μου και με βοήθησε να επιβιώσω», κατέληξε ο Σωτήρης Κοντιζάς.