MasterChef 7 highlights 21/3: Σε σοκ όλοι οι παίκτες! Επέστρεψε το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 7 highlights 21/3: Σε σοκ όλοι οι παίκτες! Επέστρεψε το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι

Στο χθεσινό 21/3 επεισόδιο του MasterChef 7 είδαμε να επιστρέφει στο σπίτι και στο ριάλιτι το πιο αγαπητό ζευγάρι, ο λόγος για τον Δημήτρη Μπέλλο που επανενώθηκε με την Μαρία Μπέη.

Αναλυτικά όλα τα 21/3 highlights του MasterChef 7

«Νομίζω ότι έχει μουδιάσει η αριστερή η δεξιά μου μεριά» - Ούρλιαζε από την χαρά της η Μαρία Μπέη! Επέστρεψε ο...

Τρεις παίκτες δεν κατάφεραν να ενθουσιάσουν την κριτική επιτροπή και ένας από αυτούς θα έπρεπε να αναμετρηθεί με έναν παλιό διαγωνιζόμενο, ο οποίος στόχο έχει να μπει στο σπίτι.

Οι παίκτες που είχα τις χειρότερες προσπάθειες ήταν η Μαρία Ματσούκαρου, ο Νικήτας Φιλιππάκης και η Γιώτα Λιοπετρίτη, όμως η Μαρία ήταν που πήρε τους χαμηλότερους πόντους από τους κριτές και έτσι υποδέχθηκε τον Δημήτρη Μπέλλο, ο οποίος είναι και σύντροφος της Μαρίας Μπέη, για να "αγωνιστεί" ενάντιά του.

Η Μαρία Μπέη, μάλιστα, δεν το πίστευε πως βρέθηκε κι ο ίδιος ξανά στο παιχνίδι και τσίριξε από την χαρά της μόλις τον είδε: «Νομίζω ότι έχει μουδιάσει η αριστερή η δεξιά μου μεριά. Έχω ξεχάσει και τα λόγια μου», ενώ ο Κωνσταντίνος είπε: «Κοιτάω την Μπέη, κοιτώ και τον Ηλία που κοιτά ταπεινά και λέω εδώ πέρα θα γίνει μάχη».

«De ja vu το περίμενα. Το μόνο κομμάτι που με απασχολεί με αυτούς τους δύο είναι να μην ξεκινήσουν πάλι τα ίδια γιατί θα μου σπάσουν τα παπ…α. Δεν με απασχολούν, αλλά έχω έρθει να μαγειρέψω όχι για μου είπες σου είπα. Δημήτρη αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ», σχολίασε τότε καυστικά ο Ηλίας Κιαζόλι.

Έφυγε ένα βάρος και ήρθε το άλλο; Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Aυτό που όλοι περίμεναν να μάθουν είναι εάν τελικά ο Δημήτρης Μπέλλος πήρε την ποδιά και θα προσφέρει χαμόγελα στην σύντροφό του, Μαρία Μπέη, η οποία βρίσκεται ήδη στο παιχνίδι, ή αν θα επιστρέψει σπίτι του με άδεια χέρια.

Ο ίδιος, λοιπόν, μαγείρεψε ενάντια στην Μαρία Ματσούκαρου και σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η κριτική επιτροπή ο ένας από τους δυο κατάφερε να τους εντυπωσιάσει πολύ περισσότερο. Την ποδιά, λοιπόν, την φόρεσε ξανά ο Δημήτρης Μπέλλος, με την Μαρία να αισθάνεται ανακουφισμένη, διότι είχε αρχίσει να κουράζεται πολύ και δεν αισθανόταν ο εαυτός της το τελευταίο διάστημα.

Οι αντιδράσεις ήταν πολλές και ποικίλες, βέβαια, όσον αφορά το αποτέλεσμα αυτό, διότι ο συγκεκριμένος παίκτης είχε αποκτήσει μερικούς "εχθρούς" από τον προηγούμενο κύκλο. Το σίγουρο είναι ότι η καλή του θα μπορεί να κοιμάται ήσυχη τα βράδια στην αγκαλιά του αγαπημένου της, με τους δυο τους να θυμούνται τα παλιά, αφού γνωρίστηκαν μέσα στο ριάλιτι.