Το άτομο που βρίσκεται πίσω από τα spoils του Survivor all star - Αποκάλυψη "βόμβα" από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο

«Για ακόμη μια φορά, το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το άτομο που βρίσκεται πίσω από τα spoils του Survivor all star - Αποκάλυψη

Μια νέα αποκάλυψη θέλησε να κάνει το βράδυ της Τετάρτης 22/3 ο Κώστας Αναγνωστόπουλος κατά της παραγωγής του Survivor All Star μέσα από ένα story που δημοσίευσε στα social media.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αποκάλυψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram τι μπορεί να συμβαίνει με τα spoilers που κυκλοφορούν κάθε εβδομάδα, σχετικά με το πρόσωπο που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο.

Όπως λοιπόν είπε ο ίδιος, η διαρροή γίνεται από πρόσωπο της παραγωγής.

Διαβάστε επίσης: Το πλάνο που προκαλεί οργή: Σάλος στο twitter με το Survivor All Star - Απαιτούν από την παραγωγή να διώξει παίκτη!

Η αποκάλυψη - βόμβα του Κώστα Αναγνωστόπουλου για τα spoils του Survivor all star

«Πώς γίνεται να μην έχει γυριστεί το συμβούλιο αποχώρησης του Survivor και να ξέρουμε ήδη το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας (αποχωρεί η Νικόλ), όταν ΜΟΝΟ 4 συγκεκριμένα στελέχη το γνωρίζουν; Ποιο από αυτά τα 4 άτομα δίνει τα spoiler πριν καν γυριστεί το συμβούλιο αποχώρησης;

Για ακόμη μια φορά, το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Και αν κάποιο από αυτά τα στελέχη άλλο, ας φύγει;! Thank me later παιδιά», έγραψε χαρακτηριστικά στο story που δημοσίευσε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Η αποκάλυψη - βόμβα του Κώστα Αναγνωστόπουλου για τα spoils του Survivor all star

Εκτός παιχνιδιού Καραγκούνιας και Γκότσης! Τους απομακρύνει η παραγωγή!

Ο κακός χαμός έχει γίνει στο Survivor All Star με τον Τάκη Καραγκούνια κι όχι μόνο! Ο παίκτης της Μπλε ομάδας εδώ και πάρα πολύ καιρό κατηγορείται από τους συμπαίκτες του ότι έχει ακραία ξεσπάσματα και ανάρμοστες συμπεριφορές, φωνάζει, βρίζει και τσακώνεται με όλους!

Μετά το χθεσινό 21/3 επεισόδιο, μάλιστα, φαίνεται πως το ποτήρι ξεχείλισε μετά από αυτό που έκανε στη Μελίνα Μεταξά. Μέχρι και οι τηλεθεατές ζητούσαν οργισμένοι μέσω twitter να τον αποβάλλει η παραγωγή (δείτε εδώ τι συνέβη). Το πρωί της Τετάρτης, δε, ο Νίκος Παρτσώλης μέσα από την εκπομπή Πρωινό μας, έκανε μια αποκάλυψη «βόμβα».

Όπως φάνηκε στο trailer που κυκλοφόρησε, στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι θα δούμε τον Ηλία Γκότση να έρχεται σε μια τρομερή σύγκρουση με τον Τάκη, μέσα στην καλύβα, μπροστά στα μάτια όλων! Το περιστατικό, προσπαθεί να διαχειριστεί ο Γιώργος Πιλίδης που μπαίνει ανάμεσά τους, αλλά με βάση τις εξελίξεις, δεν θα τα καταφέρει!

Όπως μετέφεραν στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ο Γκότσης και ο Τάκης θα ξεπεράσουν τα όρια και η παραγωγή θα αποφασίσει να τους κρατήσει μακριά από την παραλία και να του βγάλει εκτός από το αγώνισμα της Πέμπτης τουλάχιστον!

Μόνο αυτά έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά αλλά... αναμένεται! Το Youweekly.gr θα επιστρέψει μέσα στην ημέρα με φουλ έξτρα ρεπορτάζ! Αφού ξέρετε πως το Survivor είναι το αγαπημένο μας!