Survivor All Star: «Δεν γουστάρω να ακούτε τα κιου μου» - "Σκοτωμός" στη παραλία μεταξύ Καραγκούνια και Σαλταφερίδου

Οι κατηγορίες του Τάκη έκαναν έξαλλη την Εύη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Δεν γουστάρω να ακούτε τα κιου μου» -

Στιγμές Ελευθερίου και Μαρτίκα ζήσαμε στο τέλος του αποψινού 22/3 επεισοδίου του Survivor all star και συγκεκριμένα αμέσως μετά το παιχνίδι των 2 ομάδων με τον Ατζούν (δείτε εδώ). Συγκεκριμένα, Μαχητές και Διάσημοι επέστρεψαν στις καλύβες τους με τον Τάκη Καραγκούνια να εκφράζει τα παράπονά του στην κάμερα.

Και εκεί λοιπόν που έλεγε πόσο έξω από τα ρούχα του τον βγάζουν οι συμπαίκτες του και πόσο απογοητευμένος νιώθει μαζί του μιας και συνεχώς του επιτίθονται και του χαλούν την διάθεση, άρχιζε να φωνάζει πως κάποιοι κρυφακούνε εκείνη την στιγμή το κιου του.

Η κάμερα τότε έδειξε πίσω από τα δέντρα τη Εύη, η οποία όμως επίσης φωνάζοντας εξήγησε πως απλά πήγε να πάρει την καρύδα της, με αποτέλεσμα να ανεβούν οι τόνοι και να επικρατήσει χαμός μεταξύ τους.

«Θα δει ο κόσμος τι είσαι πραγματικά», του φώναζε η Εύη με τον Τάκη να είναι έξω φρενών. Φυσικά, ο Τάκης πεπεισμένος στους ισχυρισμούς του, επέστρεψε στην παραλία και την κατηγόρησε ενώπιων όλων!

Η στιγμή που ο Καραγκούνιας κατηγορεί την Σαλταφερίδου ότι κρυφακούει τα κιου του

Τα κλάματα της Ευής εξαιτίας του Τάκη στο χθεσινό 21/3 επεισόδιο

Μετά το συμβούλιο της Δευτέρας 20/3 στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor All Star, ακολούθησε μία πολύ έντονη στιγμή στην καλύβα των Μαχητών, με πρωταγωνίστρια την Εύη Σαλταφερίδου, η οποία ήταν ήδη αρκετά τσαντισμένη με τον Τάκη Καραγκούνια, αλλά μετά την μάζωξη όλων όπου εκείνος μονοπώλησε το ενδιαφέρον (δείτε εδώ την αποκάλυψη που έκανε για τον Γκότση), η ίδια δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και έβαλε τις φωνές και άρχισε να κλαίει.

Πιο συγκεκριμένα, έλεγε σε όλους πως δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση και ειδικότερα τις εντάσεις που ο μισθοφόρος φέρνει στην ομάδα και στο τέλος αποχώρησε από "σπίτι" τους, με τους υπόλοιπους να μένουν να συζητούν με τον Τάκη για να του εξηγήσουν γιατί εκείνη έφτασε σε αυτό το σημείο.

«Μπορείς να με αφήσεις σε παρακαλώ; Πηγαίνετε με τον έφηβο τον πενηντάρη που έχετε για φίλο σας. Δεν αντέχω άλλο να χειριστώ. Δεν αντέχω με τέτοιες εντάσεις. Δεν καταλαβαίνεις. Γιατί αν καταλάβαινες, δεν θα τον έκανες παρέα. Θα του πήγαινες κόντρα. Βαρέθηκα!», φώναζε στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η ίδια αισθάνεται πως δεν μπορεί να μιλήσει ποτέ όταν είναι δίπλα του, αλλά εκείνος δεν φαίνεται να καταλαβαίνει και θεωρεί πως η συμπαίκτριά του δεν έκλαψε εξαιτίας του. Όλοι τότε προσπάθησαν να του εξηγήσουν ξανά, αλλά κατέληξαν να φωνάζουν αφού δεν έβγαινε άκρη.

«Αν τολμήσει κάποιος να σου πει κάτι αντίθετο από αυτό που πιστεύεις του ό,τι έχει και δεν έχει», συνέχισε και ο Τάκης της απάντησε:΅«Πώς … ό,τι έχει και δεν έχει; Επειδή δεν δέχομαι αυτά που μου λες;».