Survivor All Star spoiler 23/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε!

Ποιοι θα φάνε λουκούλειο γεύμα αφιερωμένο στην 25η Μαρτίου;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 23/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε!

Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός! Η 11η εβδομάδα του Survivor All Star, μετά και το πέρας του αποψινού επεισοδίου, θα ολοκληρωθεί. Μια εβδομάδα με πολλές εκπλήξεις, εντάσεις και ανατροπές!

Πριν από αυτό, όμως, τι προηγείται; Ένας στίβος μάχης με έπαθλο φαγητό και μια αποχώρηση! Αφού ήδη σας έχουμε αποκαλύψει ποιος παίκτης φεύγει (δείτε εδώ) πάμε να δούμε ποια ομάδα κερδίζει το γεύμα!

Ποιος κερδίζει απόψε στο Survivor All Star

Αρχικά, σύμφωνα με πληροφορίες μας το έπαθλο θα έχει μπακαλιάρο, χταπόδι, γεμιστά, ουζάκι και τσίπουρο για να γιορτάσουν οι παίκτες τον ερχομό της 25ης Μαρτίου! Μια χαρά δηλαδή... θα λιγδώσει το εντεράκι τους!

Και για να μην μακρηγορώ... Οι τυχεροί της βραδιάς θα είναι οι Κόκκινοι που θα κάνουν την δεύτερη σερί τους νίκη αυτή την εβδομάδα και μετά το χθεσινό έπαθλο επικοινωνίας, που περιλάμβανε και φαγητό, θα γευτούν κι απόψε υπέροχες γεύσεις από τον σεφ Τάκη!

Τι θα συμβεί με τον Ηλία και τον Τάκη μετά τον χθεσινό τους καυγά - Η απόφαση της παραγωγής

Στο χθεσινό επεισόδιο μεταξύ άλλων παρακολουθήσαμε τον Ηλία Γκότση και τον Τάκη Καραγκούνια να έρχονται σε μεγάλη σύγκρουση και... δεν θέλετε να ξέρετε τι συνέβη πραγματικά. Κάποια πράγματα - τα περισσότερα για την ακρίβεια - κόπηκαν στο μοντάζ!

Σύμφωνα με όσα μάθαμε από τον άνθρωπό μας οι δυο παίκτες ξέφυγαν για τα καλά, επενέβη η παραγωγή που τους κράτησε για λίγο ξεχωριστά κι ευτυχώς για όλους κανείς τους δεν θα αποβληθεί! Η παραγωγή τους έκανε μια σοβαρή επίπληξη και τους κούνησε το δάχτυλο για να μην επαναληφθεί παρόμοιου τύπου περιστατικό!