Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Masterchef 7: «Είναι ένα σίχαμα!» - Εκτός εαυτού ο Αλέξανδρος

Τι συνέβη;

Masterchef 7: «Είναι ένα σίχαμα!» - Εκτός εαυτού ο Αλέξανδρος
Reality 24.03.2023 21:34
Από Γεωργία Θεοδωρίδου

Το νέο επεισόδιο του Masterchef 7 (24/3) ξεκίνησε και από τα πρώτα λεπτά ξεκίνησε η "μάχη" μεταξύ των παικτών, θέλοντας να εξηγήσουν τα όσα έγιναν αλλά ακι αποκαλύψουν τις "κλίκες" και τα πηγαδάκια ορισμένων.

Μετά τα απόκαλυπτήρια για το φημολογούμενο ζευγάρι στον νέο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής του STAR (δείτε εδώ ποιους λένε) οι διαγωνιζόμενοι δεν δείχνουν έλεος στους συμπαίκτες τους και προσπαθούν να πιαστούν από κάπου για να κατηγορήσουν κάποιον.

Ο Γιώργος Πορφύρης έχει μπει στο στόχαστρο της Στέλλας και του Αλέξανδρου, με τους δύο παίκτες να μην διστάζουν να ρίχνουν τα "καρφιά" τους, εναντίον του. Ο Αλέξανδρος από εκεί που ήταν φίλοι ξαφνικά τον αποκαλεί «σίχαμα» και δεν θέλει καμία επαφή μαζί του.

Τα σχόλια του Αλέξανδρου για τον Πορφύρη στο Masterchef 7

«Να θίξω ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, που ο κόσμος έχει χάσει την ζωή του για να υπονομεύσω κάτι τέτοιο; Αυτό είναι... το να πώ όχι ντροπή, σιχαίνομαι που είμαι στον ίδιο χώρο μαζί του, σιχαίνομαι δεν μπορώ, γιατί είναι ένα σίχαμα», είπε νευριασμένος ο Αλέξανδρος.

Χαμός μεταξύ Γιώργου - Αλέξανδρου

Να υπενθυμίσουμε ότι στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε τον Αλέξανδρο ο οποίος άφησε να εννοηθεί πως η αλλαγή στη συμπεριφορά του Γιώργου Πορφύρη, παρόλο που υποτίθεται τα είχαν βρει και είχαν συμφιλιωθεί, οφείλεται στο ότι ο τότε αρχηγός της μπλε ομάδας, ο Παύλος είχε βγάλει υποψήφια προς αποχώρηση τη Γιώτα.

«Από την αρχή του παιχνιδιού ανοίχτηκα σε άτομα και είδα ότι στο πρώτο στραβοπάτημα ήταν οι πρώτοι που με πρόδωσαν και μου γύρισαν την πλάτη. Άνθρωποι όπως ο Αλέξανδρος, η Στέλλα, ο Βαγγέλης που έχει αποχωρήσει, ο Δημήτρης. Σε όλους αυτούς τους ανοίχτηκα, έδωσα ένα κομμάτι του εαυτού μου κι αυτό που έλαβα ήταν ταπείνωση, περιφρόνηση και υποτίμηση», ανέφερε αρχικά στην κάμερα ο Γιώργος Πορφύρης.

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος δήλωσε: «Με τον Πορφύρη ξεκινήσαμε κάπου στραβά μετά το συζητήσαμε και τα βρήκαμε. Κάποια στιγμή βέβαια ξεκίνησε να μου κάνει πόλεμο σε εμένα και σε όσους έκανα παρέα. Όταν είδε ότι δεν τον παίρνει τον πόλεμο αυτό γιατί θα έφευγε οικειοθελώς, τότε σταμάτησε.

Όταν έχασαν στην ομαδική και ο Παύλος έβγαλε στον τάκο τη Γιώτα, μάλλον αυτός νόμιζε ότι εμείς κάναμε μια συνεννόηση να βγάλουμε στον τάκο τη Γιώτα. Αυτό φαντάζομαι. Από τότε δε μιλάμε και δε με ενδιαφέρει κιόλας».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Masterchef 7: «Με υποδέχτηκαν...» - Τι συνέβη όταν μπήκε στο σπίτι ο Δημήτρης Μπέλλος

"Έσκασε" η ανακοίνωση από το STAR για το Masterchef 7

Share