Survivor all star: Η πρώτη αντίδραση της συντρόφου του Πιλίδη μετά τις φήμες αποβολής του από ριάλιτι

Τα έβαλε με την παραγωγή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
olga__karpouzidou - instagram
olga__karpouzidou - instagram

Μια νέα είδηση έχει γίνει γνωστή τις τελευταίες ώρες σχετικά με το Survivor all star, που κάνει το γύρο του διαδικτύου, καθώς ακούγεται πολύ έντονα, πως δύο παίκτες έχουν βγει από το ριάλιτι με αποβολή από την παραγωγή (δείτε εδώ αναλυτικά).

Ο λόγος για τον Ηλία Γκότση και την Γιωρίκα Πιλίδη, καθώς αναφέρεται στα πηγαδάκια, πως έχουν πέσει σε σφάλματα και πράξεις, που είναι αντίθετοι με τους κανόνες, που έχει θέση από την αρχή η παραγωγή.

Η πρώτη ανάρτηση της συντρόφου του Πιλίδη μετά τις φήμες αποβολής του

Στο επεισόδιο της Κυριακής 26/3 θα ξεκαθαριστούν πολλά, ωστόσο η σύντροφος του αθλητή πριν καλά καλά προβληθεί αυτό, έσπευσε να κάνει μια ανάρτηση στο instagram αδειάζοντας την παραγωγή του ΣΚΑΪ για τις συνεχόμενες απομακρύνσεις παικτών!

Πιλίδης Σχέση ανάρτηση

Η ψυχική εξουθένωση του Πιλίδη στο παιχνίδι

Αρκετά άσχημο είναι το κλίμα που επικρατεί στην παραλία των Μαχητών στο Survivor All Star, με αφορμή τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες μεταξύ του Ηλία Γκότση και του Τάκης Καραγκούνια.

Αυτός μάλιστα, που έχει επηρεαστεί περισσότερο είναι ο Πιλίδης, καθώς στο επεισόδιο της Παρασκευής 24/3 αποκάλυψε στην κάμερα πως υπάρχουν ορισμένοι παίκτες που πάνε να φάνε ο ένας τον άλλον, πως έχουν πει πολλά πράγματα όπου εκείνος δεν είναι ακόμα σε θέση να τα αποκαλύψει και πως έχει φτάσει σε σημείο να μην θέλει ούτε να φτάσει η επόμενη μέρα αλλά ούτε και να παραμένει στο παιχνίδι.