Survivor all star: Ζευγάρι ο Ηλίας Γκότσης & η Εύη Σαλταφερίδου; Η απάντηση του αδερφού του από την Ελλάδα

''Σούσουρο''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Ζευγάρι ο Ηλίας Γκότσης & η Εύη Σαλταφερίδου; Η απάντηση του αδερφού του από την Ελλάδα

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα, το οποίο ήθελε ουσιαστικά τον Ηλία Γκότση και την Εύη Σαλταφερίδου σε σχέση μέσα στο Survivor all star, πατώντας στο γεγονός, πως όντως οι δύο παίκτες είναι κοντά στο ριάλιτι επιβίωσης.

Τα δύο παιδιά έχουν ομολογουμένως πολύ καλή επαφή, αυτό ωστόσο δε δίνει κανένα δικαίωμα, πως συντρέχει κάτι παραπάνω από το φιλικό δεδομένου ότι και οι δύο έχουν συντρόφους στην έξω ζωή, για τους οποίους μιλάνε συχνά και στο παιχνίδι.

Δείτε εδώ επίσης: Survivor All Star - αποκλειστικό: ΒΟΜΒΑ - Αποβάλλονται Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκας Πιλίδης!

Οι δηλώσεις του αδερφού του Ηλία Γκότση για όσα λέγονται για εκείνον και την Σαλταφερίδου

Την Κυριακή 26/3 μάλιστα ο αδερφός του Ηλία μίλησε στην εκπομπή Γειά σου θέλοντας να προστατέψει τον Γκότση, που είναι στον Άγιο Δομίνικο και δε μπορεί να διαβάσει όσα γράφονται για εκείνον. Ο ίδιος λοιπόν τόνισε, πως ο Ηλίας είναι σε σχέση με την Χριστίνα και όλα τα άλλα είναι ένα ψέμα.

«Ως αρθρογράφος, που ξέρει να κάνει τη δουλειά του και θέλει να παρουσιάζει την αλήθεια στον κόσμο, γνωρίζει ότι τόσο ο Ηλίας, όσο και η Εύη όχι μόνο έχουν συντρόφους εκτός παιχνιδιού, αλλά κάνουν και καθημερινή παρέα μεταξύ τους. Αυτό άλλωστε, το είδαμε και στο έπαθλο επικοινωνίας...οικογενειακώς στηρίζουμε τον Ηλία, γιατί όλα τα χρόνια πορεύεται με βάση την ηθική και τις αξίες του», είπε ο αδερφός του Ηλία Γκότση.

Ερωτευμένος ξανά ο Καραφώτη μετά τον χωρισμό του από τη Σαλταφερίδου

Ξανά ερωτευμένος φαίνεται πως είναι ο Κώστας Καραφώτης, ο οποίος μάλιστα τους τελευταίους επτά μήνες βρίσκεται σε μια νέα σχέση κι όλα δείχνουν πως το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο.

Ο γνωστός τραγουδιστής τα τελευταία δύο χρόνια ήταν ζευγάρι με την Εύη Σαλταφερίδου και μάλιστα συγκατοικούσαν (δείτε εδώ την τελευταία τους κοινή εμφάνιση).

Το ζευγάρι για δικούς του λόγους αποφάσισε να τραβήξει διαφορετικούς δρόμους και σύμφωνα με πληροφορίες της RealLife και της δημοσιογράφου, Κορύνας Μαντάγαρη ο Κώστας Καραφώτης έχει αλλάξει οριστικά σελίδα στη ζωή μου.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Κάτιας-Νανάς Μάνου, με την οποία συγκατοικεί και μάλιστα μοιράζονται και την ίδια καταγωγή και την αγάπη τους για τα Τρίκαλα. Ο τραγουδιστής δεν επιθυμεί ωστόσο να προβάλλει την προσωπική του ζωή και αυτός είναι ο λόγος που μέχρι τώρα οι δυο τους δεν έχουν κάνει κάποια κοινή δημόσια εμφάνιση.

Μάλιστα, πρόσφατα οι δυο τους ταξίδεψαν στο Μιλάνο, όπου και ανέβασαν φωτογραφίες στο Instagram.

Η Κάτια-Νανά Μάνου εκτός από την αγάπη της για τη γυμναστική έχει και καλλιτεχνική φλέβα. Ζωγραφίζει πίνακες με μοντέρνες προσωπογραφίες και κατασκευάζει χειροποίητες κούπες, ενώ αγαπά τους παραδοσιακούς χορούς και δραστηριοποιείται στα Τρίκαλα με σκοπό τη διάδοσή τους.