Masterchef 7: «Είναι χειριστικός τόσο πολύ, που...» - Αδιανόητα ''καρφιά'' στο πρόσωπο του Πορφύρη

Τι έκανε πάλι;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 7: «Είναι χειριστικός τόσο πολύ, που...» - Αδιανόητα ''καρφιά'' στο πρόσωπο του Πορφύρη

Ένα νέο επεισόδιο ξεκίνησε τη Δευτέρα 27/3 για το Masterchef 7 με τους επίδοξους σεφ να αναμετριούνται μεταξύ τους και με τις δυνάμεις, που τους έχουν μείνει σε ένα ιδιαίτερο και απαιτητικό Mystery Box.

Οι παίκτες, που έχουν μείνει είναι 16 και έτσι τα περιθώρια σιγά σιγά στενεύουν. Ο αρχηγός της ομάδας, που κέρδισε την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ο Γιώργο Πορφύρης με τον παίκτη να ανοίγει το κουτί και να απολαμβάνει κάποιων πλεονεκτημάτων.

Το βασικό πλεονέκτημα, που έδωσαν λοιπόν οι κριτές στον παίκτη είχε να κάνει με μία είδους ασυλία, αφού αν ήθελε να μπορούσε να μη μαγειρέψει και να ανέβει στον εξώστη. Ο Πορφύρης εν τέλει δέχτηκε αυτήν την πρόταση με μερικούς συμπαίκτες του να αντιδρούν, όπως η Στέλλα που έκανε έντονα σχόλια.

Τα καρφιά της Στέλλας για το Γιώργο Πυρφύρη στο Masterchef 7

«Δεν μπορώ καθόλου με τον Πορφύρη δε μπορώ, γιατί είναι χειριστικός τόσο πολύ, που με εκνευρίζει ακόμα περισσότερο...Όλη την ώρα κλαίγεται. Θα κάτσει λίγο ακόμα, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να φύγει», είπε η Στέλλα.

Ο παίκτης που αποχώρησε πριν γίνουν 16

Η Μπλε Ομάδα επέλεξε ως υποψήφιους προς αποχώρηση τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη, τον Νικήτα Φιλιππάκη και τον Δημήτρη Πολιτάκη. Μετά την αξιολόγηση της προσπάθειάς τους, οι κριτές αποφάσισαν την Παρασκευή 24/3 ότι το χειρότερο αποτέλεσμα είχε ο Νικήτας, ο οποίος ήταν υποψήφιος πολλές φορές κι αυτήν την φορά θα έπρεπε να αποχωρήσει από τον μαγειρικό διαγωνισμό.