Survivor All Star spoiler: Άσχημα νέα και για τον Ηλία Μπόγδανο

Τι συνέβη μετά την αποβολή των φίλων του, Γκότση και Πιλίδη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler: Άσχημα νέα και για τον Ηλία Μπόγδανο

Στο χθεσινοβραδινό 27/3 επεισόδιο του Survivor All Star έγινε αυτό που όλοι περιμέναμε! Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού την οριστική αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη αφού και οι δυο, με διαφορετικούς τρόπους βέβαια, παραβίασαν συγκεκριμένους κανονισμούς του παιχνιδιού: Την επικοινωνία και το φαγητό.

Ο Γκότσης έτρωγε, ο Γιωρίκας μιλούσε με Ελλάδα.

Οι περισσότεροι παίκτες της Μπλε ομάδας τουλάχιστον, στην οποία ανήκαν οι συγκεκριμένοι, δεν έδειξαν να στεναχωριούνται ιδιαίτερα. Ίσα ίσα στο αποψινό 28/3 επεισόδιο θα δούμε τον Γιώργο Ασημακόπουλο να κράζει σα να μην υπάρχει αύριο τον Γκότση (δείτε εδώ βίντεο).

Αντιθέτως, από την ομάδα των Κόκκινων υπήρξε πολύ λύπη και πολύ στεναχώρια. Η Εύη Σαλταφερίδου στεναχωρήθηκε πολύ με την συγκεκριμένη εξέλιξη...

Ενώ και ο Ηλίας Μπόγδανος που ήταν πολύ φίλος με τον Γκότση έπεσε από τα σύννεφα.

Survivor All Star: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Ηλίας

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες και την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο η επόμενη μέρα για τον τραγουδιστή είναι πολύ... σκληρή! Το βράδυ δεν κοιμήθηκε και γενικά είναι αμίλητος και συνεχώς σκεπτόμενος. Ο Ηλίας, σύμφωνα με όσα μας μεταφέρθηκα, δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν είχε καταλάβει κάτι τόσο καιρό και πως ο άνθρωπος που εμπιστεύθηκε περισσότερο μέσα στο παιχνίδι έπαιξε τέτοιο παιχνίδι τόσο πίσω από την δική του πλάτη όσο και πίσω από την πλάτη όλης της ομάδας.