Νέος μήνας με νέα... - Η απόφαση του καναλιού για το My Style Rocks

Ο λόγος;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Νέος μήνας με νέα...  - Η απόφαση του καναλιού για το My Style Rocks

Πριν από λίγη ώρα προβλήθηκε το νέο trailer του καθημερινού ριάλιτι μόδας, My Style Rocks το οποίο επιφύλλασε μερικές εκπλήξεις στους πιστούς τηλεθεατές. Μετά την πρόσφατη αλλαγή στην ώρα προβολής του My Style Rocks (δείτε πως πήγε από τηλεθέαση) τα στελέχη του καναλιού του ΣΚΑΙ, αποφάισαν να κάνουν άλλη μια φορά αλλαγές, με αφορμή τον νέο μήνα.

Από τον Απρίλιο, λοιπόν, αλλάζει ξανά ώρα προβολής το My Style Rocks, διότι τα επεισόδια του ριάλιτι μόδας, στο οποίο βλέπουμε καθημερινά τις διαγωνιζόμενες να "παλεύουν" για να παραμείνουν, είτε με τις ενδυματολογικές τους επιλογές, είτε με τους τσακωμούς τους.

Η απόφαση του καναλιού του ΣΚΑΙ για το My Style Rocks

Tο ριάλιτι μόδας του καναλιού του ΣΚΑΙ, από τις 4 Απριλίου αλλάζει ώρα προβολής, καθώς θα μεγαλώσουν σε διάρκεια τα επεισόδια του. Πιο συγκεκριμένα, θα προβάλλεται σύμφωνα με την αρχική του ώρα, δηλαδή 17:00, λίγη ώρα μετά το "Καλό Μεσημεράκι" του Νίκου Μουτσινά και θα φτάνει λίγα λεπτά μέχρι πριν τις 20:00 στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Το ατύχημα του Δημήτρη Σκουλού

Μπορεί εμείς να παρακολουθούμε κανονικά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ το My style rocks με νέα επεισόδια, ωστόσο τα διέκοψαν για λίγο διάστημα λόγω ενός ατυχήματος που είχε ο Δημήτρης Σκουλός με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στα γυρίσματα του show μόδας.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας, αποκαλύπτοντας μάλιστα όλες τις λεπτομέρειες του ατυχήματος.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε, έπαιζε τένις όταν έσκασε στο μάτια του ένα μπαλάκι από το δίπλα γήπεδο που το πέταξαν κατά λάθος. Αποτέλεσμα αυτού, να χτυπήσει άσχημα και να μην μπορεί να δει για αρκετό καιρό.

«Έπαιζα τένις και ένας παίκτης από το δίπλα γήπεδο κατά λάθος πέταξε το μπαλάκι και με βρήκε στο μάτια», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά. Και συνέχισε «Εξαιτίας του ατυχήματος διακόψαμε τα γυρίσματα του My style rocks για δυο ημέρες».

Δείτε επίσης: Ατύχημα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο My style rocks