Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Masterchef 7: Επιστρέφει για να διεκδικήσει μια θέση στο σπίτι ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης από τον 6ο κύκλο

Θα γίνει χαμός απόψε!

Masterchef 7: Επιστρέφει για να διεκδικήσει μια θέση στο σπίτι ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης από τον 6ο κύκλο
Reality 28.03.2023 19:44
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Η Πωλίνα Βετσίνοβα, ο Παύλος Λούλης και η Γιώτα Λιοπετρίτη δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν τους τρεις κριτές του MasterChef 2023 (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση) με τα πιάτα που παρουσίασαν στη δοκιμασία του Mystery Box και καλούνται να διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Η Δοκιμασία Αντιγραφής είναι γνώριμη και στους τρεις υποψήφιους για αποχώρηση, αφού έχουν ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση και τα έχουν καταφέρει με επιτυχία. Γνωρίζουν, λοιπόν, καλά πως για να πετύχουν και πάλι τον στόχο τους θα πρέπει να μαγειρέψουν με συγκέντρωση και καθαρό μυαλό, ακολουθώντας πιστά τα βήματα της συνταγής.

Ποιος ή ποια, όμως, θα έχει την πιο αδύναμη προσπάθεια και θα πρέπει να μονομαχήσει με τον νέο «εισβολέα», για να κερδίσει την παραμονή του στο MasterChef 2023;

Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος από το MasterChef 2022 επιστρέφει για να διεκδικήσει τη θέση του στο διαγωνισμό, αποφασισμένος, αυτή τη φορά, να μην αφήσει την πορεία για την κατάκτηση του τίτλου στη μέση.

Ο εξώστης «διχάζεται» και πάλι. Όμως, για πρώτη φορά, οι φετινοί διαγωνιζόμενοι φαίνεται να προτιμούν την είσοδο του Γρηγόρη Γιαννόπουλου στο διαγωνισμό ενώ οι «εισβολείς» στηρίζουν τον φετινό διαγωνιζόμενο, που υπερασπίζεται τη θέση του.

Το αποψινό τρείλερ για το Masterchef 7

Ο παίκτης που αποχώρησε στο τελευταίο επεισόδιο

Η Μπλε Ομάδα επέλεξε ως υποψήφιους προς αποχώρηση τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη, τον Νικήτα Φιλιππάκη και τον Δημήτρη Πολιτάκη. Μετά την αξιολόγηση της προσπάθειάς τους, οι κριτές αποφάσισαν ότι το χειρότερο αποτέλεσμα είχε ο Νικήτας, ο οποίος ήταν υποψήφιος πολλές φορές κι αυτήν την φορά θα έπρεπε να αποχωρήσει από τον μαγειρικό διαγωνισμό.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Masterchef 7: Οι δυο παίκτες που φημολογείται πως είναι ζευγάρι - Η ατάκα που τους πρόδωσε

Masterchef 7: «Τσόφλια, Σιχάματα…» - Πρωτοφανές ξέσπασμα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας

Share