«Το βίντεο που είδαμε ήταν από...» - Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκαλύπτει για πρώτη φορά τι συμβαίνει με το φαγητό πίσω από τις κάμερες του Survivor

«Σε μεγάλο ποσοστό σε όλα τα Survivor κλέβουν και επικοινωνία και φαγητό άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Το βίντεο που είδαμε ήταν από...» - Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκαλύπτει για πρώτη φορά τι συμβαίνει με το φαγητό πίσω από τις κάμερες του Survivor

Εδώ και λίγα 24ωρα κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο που δείχνει κάποιους παίκτες που τώρα συμμετέχουν στο Survivor All Star να απολαμβάνουν πίσω από τις κάμερες ένα λουκούλλειο γεύμα κοτόπουλο και ρύζι (δείτε το εδώ) κι όπως καταλαβαίνετε έχει προκληθεί σάλος.

Στον σάλο αυτό, ήρθε να βάλει ένα τέλος, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, πρώην παίκτρια του ριάλιτι που μιλώντας στις κάμερες του Happy Day, αποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη τότε. Η δημοσιογράφος της εκπομπής ρώτησε και τον Περικλή Κονδυλάτο και την Κάτια Ταραμπάνκο για το συγκεκριμένο βίντεο κι ο καθένας εννοείται είχε κάτι να πει.

Η αποκάλυψη της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για το Survivor

«Το βίντεο που είδαμε ήταν από ότι κατάλαβα από το 2021 και ο νικητής off camera πήρε κάποιο έπαθλο σαν δώρο, σαν μπόνους, ένα ρύζι με κάτι πιτάκια. Δεν είναι αυτό το πράγμα που δείξανε ότι η παραγωγή μας δίνει φαγητά, το λέω και το υπογράφω! Σε μεγάλο ποσοστό σε όλα τα Survivor κλέβουν και επικοινωνία και φαγητό άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο. Πρέπει να το κάνεις επανειλημμένες φορές για να σε αποβάλλουν!»

Η αντίδραση του Περικλή Κονδυλάτου

«Δεν ισχύει ότι η παραγωγή δίνει φαγητό πριν από το αγώνισμα. Δεν έχω δει το βίντεο αλλά δεν το έχω ζήσει κιόλας αυτό. Πως να συνεννοηθείς με λόκαλ; Εγώ μια φορά είχα πέσει κάτω και τον παρακαλούσα και δεν είχε να μου δώσει. Δεν είναι τόσο εύκολα όλα όπως τα λένε. Το Survivor είναι ένα παιχνίδι με πολλές δυσκολίες. Εγώ μια λουκανικόπιτα έκλεψα και το θυμάμαι λες και είναι μια και μοναδική στιγμή στη ζωή μου. Δεν ξέρω κάτι άλλο».

Πώς σχολίασε το περιστατικό η Κάτια Ταραμπάνκο

«Το είδα αυτό. Η αλήθεια είναι δεν ξέρω τι φάση. Εγώ δεν τα έζησα αυτά πήγα σε άλλο Survivor, πέθανα της πείνας αλλά ίσως αλλάζουν κάποιοι κανονισμοί γιατί όπως και να έχει είναι πολύ βίαιο το περιβάλλον και χρειάζεται να τους μπουστάρουν κιόλας μην πεθάνουν»