Σημαντική ανακοίνωση από το STAR για το Masterchef 7

Όσα θα δούμε απόψε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σημαντική ανακοίνωση από το STAR για το Masterchef 7

Στη Δοκιμασία Αποχώρησης, ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος κατάφερε να κερδίσει την είσοδό του στον φετινό διαγωνισμό ενώ η Γιώτα Λιοπετρίτη αποχώρησε οριστικά από το MasterChef 2023 -δείτε εδώ όσα είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο.

Μια διαφορετική Ομαδική Δοκιμασία περιμένει αυτή τη φορά τους 16 επίδοξους MasterChefs, που πραγματικά θα τους αιφνιδιάσει και θα τους «πιάσει στον ύπνο».

Για πρώτη φορά η Ομαδική Δοκιμασία θα διεξαχθεί στο σπίτι που φιλοξενεί τους διαγωνιζόμενους και οι ρόλοι αντιστρέφονται, αφού εκείνοι θα είναι οι οικοδεσπότες και οι κριτές οι φιλοξενούμενοι! Οι επίδοξοι μάγειρες υποδέχονται τους τρεις chef κριτές αλλά και τον Food Consultant του MasterChef 2023, chef Νίκο Θωμά, οι οποίοι ζητούν από τις δύο ομάδες να ετοιμάσουν ένα vegetarian fine dining μενού τεσσάρων σταδίων, έχοντας στη διάθεση τους μόνο συσκευές υγραερίου για τις παρασκευές που χρειάζονται θερμική επεξεργασία.

Ο Θεόδωρος Γαλάνης, ως νικητής του Mystery Box, έχει στη διάθεσή του τα σημαντικά πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας. Ποιον ή ποια θα επιλέξει ως αντίπαλο αρχηγό και πόσο στρατηγικές θα είναι οι αποφάσεις του; Θα καταφέρει ο αντίπαλος αρχηγός να ξεπεράσει τα μαγειρικά «εμπόδια» και να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες; Και οι δύο ομάδες οφείλουν να δώσουν τον καλύτερο μαγειρικό εαυτό τους αποδεικνύοντας επί τω έργω τι σημαίνει MasterChef φιλοξενία στους κριτές, ώστε να καταφέρουν να οδηγηθούν στη νίκη.

Το τρέιλερ του αποψινού 30/3 επεισοδίου του Masterchef 7

Η πρώτη ανάρτηση της Γιώτας μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι

«Αν μου έλεγε κάποιος πριν ένα χρόνο (όσο ζούσα ακόμα σε ένα ψαροχώρι στην Αγγλία) πως θα έχω φτάσει στη 16άδα του @masterchefgr θα γελούσα.

Κάπου εδώ, λοιπόν, τελειώνει και το δικό μου ταξίδι στο ΜΣ. Ένα πανέμορφο, σουρεάλ ταξίδι στο οποίο δεν έλειψαν οι προκλήσεις και οι δυσκολίες, αλλά και οι πρωτόγνωρες εμπειρίες και φιλίες μιας ζωής. ΜΣ για μένα είναι να ζεις ΟΛΑ τα συναισθήματα σχεδόν ταυτόχρονα, να εξουθενώνεσαι ψυχολογικά αλλά πάντα να θες να το ζήσεις λίγο ακόμα.. Μια αλλόκοτη μαγεία.

Κρατάω τις όμορφες στιγμές στο σπίτι και στην κουζίνα του @masterchefgr με την μαστερσεφηκή μου οικογένεια· τη @mariamatsoukarou , τη @sev_log , το @nikitasfil , τον @kokkotas_k , τη @mariabay_official_ και τον @giorgos_porfiris .

Χωρίς εσάς το ΜΣ7 δε θα ήταν το ίδιο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια και στους φίλους που με στήριξαν από την πρώτη στιγμή και πίστεψαν σε μένα. Ευχαριστώ την παραγωγή @starchanneltv , τους σεφ @scontizas , @ioannidispanos , @chef_koutsopoulosleonidas , @nick.d.thomas , @alexandros_charalabopoulos , και φυσικά όλο το συνεργείο (the unsung heroes!) που δουλεύουν ασταμάτητα για να βγει το ΜΣ7. Ευχαριστώ για όλα @masterchefgr και @starchanneltv ., έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης.