My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστιάνα - «Νιώθω ότι έχει ξεφύγει όλο αυτό, έχω ακούσει πολύ άσχημα....»

«Τα μαζεύω όλα μέσα μου, δέχομαι πολύ άσχημη κριτική που...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστιάνα - «Νιώθω ότι έχει ξεφύγει όλο αυτό, έχω ακούσει πολύ άσχημα....»

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ήταν στο σημερινό 30/3 επεισόδιο του My Style Rocks η Χριστιάνα, με αφορμή τους συνεχόμενους τσακωμούς που έχουν οι παίκτριες μεταξύ τους, ειδικά τον σημερινό (δείτε εδώ τι συνέβη).

Όταν λοιπόν έφτασε η σειρά της Χριστιάνας, οι κριτές της ρώτησαν γιατί έχει κατεβασμένα μούτρα και γιατί δεν είναι καθόλου ορεξάτη.

Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστιάνα

«Είμαι δυνατή γενικά, δεν με επηρεάζουν τα αρνητικά σχόλια γιατί ξέρω ποια είμαι! Απλά νιώθω ότι έχει ξεφύγει όλο αυτό, έχω ακούσει πολύ άσχημα λόγια και από τα κορίτσια και από την Βασιλική! Τα μαζεύω όλα μέσα μου, δέχομαι πολύ άσχημη κριτική που δεν αρμόζει στον χαρακτήρα μου γιατί δεν είμαι αυτή η κοπέλα», είπε χαρακτηριστικά και με δάκρυα στα μάτια η νεαρή παίκτρια.

Μάλιστα, βαθμολογήθηκε με 3αρια και 4αρια, με αποτέλεσμα να βγει η νικήτρια της ημέρας!

Η απάντηση της Αιμιλίας για το σκάνδαλο με την γούνα

«Όπως βλέπετε φοράω και τώρα γούνα, που είμαστε έξω από τα στούντιος. Δεν θέλω να πώ πολλά πράγματα για αυτό το ζήτημα, από εκεί και πέρα δεν θέλω να πω αν το στηρίζω ή όχι και δεν είναι η πρώτη φορά που φόρεσα γούνα στον διαγωνισμό, έτσι. Σε καμία περίπτωση (δεν της είπε κάποιος να το βάλει) οι επιλογές γίνονται από εμάς τις ίδιες. Δεν έχω στυλίστα, αλλά αν είχα θα είχα πέντε γιατι ο ένας δεν μπου φτάνει. Ενώ φαίνεται ο κύριος Κουδουνάρης πιο αυστηρός, αλλά είναι ο κύριος Σκουλός», είπε αρχικά η Emilia Vodos.

«Σίγουρα και εγώ το είδα μετά από το επεισόδιο. Υπήρξε ένα κύμα σχολίων και από εκεί και πέρα δεν πάρω θέση σε αυτό το ζήτημα, ακόμη. Όλα ότι φέρνω όταν λέω ότι είναια πό την οικογένεια μου, είνια από την οικογένεια μου», ανέφερε.