Super Κατερίνα: «Άμα φωνάξει μια κοπέλα μπορεί να την δείρεις κιόλας» - Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με τον Μαρτίκα

«Φίλε Μαρτίκα πρόσεχε, θα τα πούμε όταν έρθεις!»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: «Άμα φωνάξει μια κοπέλα μπορεί να την δείρεις κιόλας» - Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με τον Μαρτίκα

Το πρωί της Παρασκευής 31/3, ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε στο πλατό του Super Κατερίνα με την ιδιότητα του πρώην παίκτη Survivor και εννοείται πως σχολίασε τα τελευταία συμβάντα στο All Star.

Μεταξύ άλλων σχολίασε φανερά εκνευρισμένος την συμπεριφορά του Σπύρου Μαρτίκα προς την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και το περιστατικό μεταξύ τους που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 30/3 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου κατά του Μαρτίκα

«Μαρτίκα γλώσσα μεγάλη έχεις εσύ αγόρι μου και πραγματικά αν θέλεις να γίνεις δήμαρχος στο Κερατσίνι και θα έρχεται μια κοπέλα που δεν θα είναι πολύ ψηλή αγόρι μου θα την διώχνεις κι άμα φωνάζει για τα δικαιώματά της μπορεί να την δέρνεις κιόλας. Φίλε δεν μπορεί να λέει τόσα πράγματα και δεν μπορεί να λέει ο άρρωστος Τριαντάφυλλος. Πρόσεξε Μαρτίκα μου, λοιπόν, εγώ σέβομαι την οικογένεια σου.

Υπάρχει ένα παιδί στη μέση το οποίο είναι δημοτικό και του λένε Νικόλα ο μπαμπάς σου τι έχει και είναι άρρωστος; Κι έρχεται ο Νικόλας και μου λέει μπαμπά τι έχεις και είσαι άρρωστος. Η γλώσσα η δικιά σου είναι αδερφέ και θα τα πούμε όταν έρθεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ αναφέρθηκε και σε όλα έγιναν με τον Ηλία Γκότση.

«Ο Γκότσης καλύπτει τη Σαλταφερίδου, τον Βασάλο & τον Μπογδάνο»

«Εκεί όλοι τρώνε, όλοι έχουν κινητά, όλοι έχουν δει τα πάντα. Δεν μπορεί από τη μια μέρα στην άλλη να είμαστε κολλητάρια και μετά να του πω φύγε από κοντά μου, όπως έγινε με τον Τάκη και τον Βασάλο. Για να είμαι δίκαιος με την παραγωγή εμείς όταν πηγαίναμε στα πρόχειρα καταλύματα για το συμβούλιο επειδή δεν έχουμε τις προμήθειες μας μας δίνουν κάτι να φάμε. Το βίντεο που κυκλοφόρησε ήταν από εκεί. Γενικά είμαστε τελείως χωρίς φαγητό και ταλαιπωρημένοι. Αυτό που είδατε μοιράζεται στα πέντε. Εγώ από 91 κιλά πήγα 70.

Εμείς ζήσαμε το Survivor κανονικά, πολύ δύσκολα. Θέλω να πω κάτι για τον Ηλία τον Γκότση, είναι πραγματικά καλό παιδί. Δεν γίνεται να είμαι φίλος πάλι με τον Γκότση να είμαστε κολλητάρια και να μην ξέρω ότι τρώει 3 μήνες. Ηλία Μπόγδανέ μου που θα πάρεις το Survivor δεν γίνεται να μην βγεις μπροστά για το φίλο σου!

Ο Γκότσης καλύπτει Σαλταφερίδου, Βασάλο και Μπόγδανο αδιαμφισβήτητα!»