Dragons' Den Highlights (31/3): "Λύγισαν" και οι πιο σκληροί - Χάκαραν την εταιρεία της Λίλης Περγαντα! Ανησυχία στο πλατό

Τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Dragons' Den Highlights (31/3):

Την Παρασκευή 31/3 προβλήθηκε άλλο ένα επεισόδιο του Dragons' Den και σε αυτό οι συγκινήσεις ήταν πολλές (δείτε εδώ τι συμβαίνει με την δεύτερη σεζόν). Ένας από τους διαγωνιζόμενους τους έκανε να "λυγίσουν" και ένας άλλος να "παγώσουν".

Όλα όσα είδαμε χθες (31/3) στο Dragons' Den

Ο παίκτης που τους έκανε να κλάψουν

Ο Γιώργος Κασκαρέλης εμφανίστηκε για να παρουσιάσει μία ιδέα για μία ΜΚΟ, ζητώντας 42.000 ευρώ για το 15% της εταιρείας του και εξομολογήθηκε:

«Η ιδέα ήρθε το 2014 όταν τυχαία είδα μια εταιρεία η οποία πουλούσε ανδρικές κάλτσες. Αυτοί έλεγαν "Αν την πάρετε από εμάς, θα δώσουμε το 10% της αξίας της κάλτσας σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό". Την ίδια χρονιά η σύζυγος μου διαγνώστηκε με μία σπάνια μορφή καρκίνου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Αυτό το πράγμα οδήγησε σε μια ιστορία που κράτησε σχεδόν 4 χρόνια που ήταν δύσκολα. Παρά τις δυσκολίες όμως ήμασταν τυχεροί στην ατυχία μας γιατί είχαμε εμείς τα χρήματα για να έχουμε οποιαδήποτε διευκόλυνση χρειαστούμε. Την ίδια στιγμή όμως έβλεπα πολλούς ανθρώπους, τους οποίους συναντούσα, που δεν είχαν αυτή την πολυτέλεια», είπε για να στηρίξει την πρότασή του.

Και συμπλήρωσε όταν ρωτήθηκε για την σύζυγό του: «Την χάσαμε το 2017. Ήταν κάτι το οποίο δεν μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε και μπορώ να πω ότι ησύχασε. Είπε τότε πως, όταν σταθώ και πάλι στα πόδια μου και ξαναφτιάξω τη ζωή μου, να θυμηθώ και πάλι αυτή την ιδέα με τις κάλτσες και να την μεταφράσω στην αγορά».

Έτσι κατάφερε να κερδίσει δύο από τους τέσσερις κριτές: «Νομίζω όμως πως βλέποντας έναν άνθρωπο που έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του, γιατί πριν από έξι εβδομάδες γεννήσαμε δίδυμα με την δεύτερη γυναίκα μου και η πρώτη μου κόρη έχει τώρα τα δυο αδελφάκια που ήθελε πάντα, είναι σαν ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς όσους ανθρώπους αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη ζωή τους», κατέληξε ο διαγωνιζόμενος.

Η εξομολόγηση που τους "πάγωσε"

Όταν εμφανίστηκαν νέα πρόσωπα για να παρουσιάσουν την δική τους ιδέα, η Λίλη Περγαντά, βρήκε την αφορμή να εξομολογηθεί το ατυχές συμβάν που αντιμετώπισε και τους ανησύχησε όλους.

«Δεν αντιλαμβάνομαι πάρα πολλά πράγματα. Είχα και ένα ατυχές γεγονός το πρωί με το που ξύπνησα, με ειδοποίησαν ότι μπήκαν χάκερ στην εταιρία. Γι' αυτό λοιπόν αντιλαμβάνεστε τι έχει γίνει τώρα και καταλαβαίνετε ότι είμαι πάρα πολύ επιφυλακτική», εξήγησε η ίδια.