Survivor all star: «Μας άφησε στο διαβάστηκε; Τι εννοείς;» - Τα πήρε η Σκορδά με την κίνηση του Ηλία Γκότση

«Του κάναμε πρόταση...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Μας άφησε στο διαβάστηκε; Τι εννοείς;» - Τα πήρε η Σκορδά με την κίνηση του Ηλία Γκότση

Η αποβολή του Ηλία Γκότση από το Survivor all star έχει κάνει εμφανή την απογοήτευσή του με την παραγωγή του παιχνιδιού, αλλά και με κάποιους συμμετέχοντες από το ριάλιτι, του οποίου ήταν και εκείνος μέχρι πρότινος μέλος.

Ο πρώην παίκτης έχει επιλέξει λοιπόν να μιλάει και να εκφράζεται μόνο μέσα από τα social media, με τα όσα αναφέρει να αφήνουν πολύ σημαντικά υπονοούμενα σχετικά με το αν είχε παρανομήσει στον Άγιο Δομίνικο και εάν ήταν μόνος του σε όλο αυτό.

Δείτε εδώ επίσης: «Χορτόπιτα, κοκορέτσι, γιούλμπασι» - Η παραγγελία του Ηλία Γκότση στον λόκαλ

Το άδειασμα της Φαίης Σκορδά στον Ηλία Γκότση

Σε ότι αφορά τον ΣΚΑΪ βλέπουμε να μην διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις με τον Ηλία Γκότση μιας και τη Δευτέρα 3/4 μέσα από το Πρωινό μας έγινε γνωστό, πως η εκπομπή επικοινωνεί μαζί του για να τους παραχωρήσει συνέντευξη και ο ίδιος τους αφήνει στο διαβάστηκε με τη Φαίη Σκορδά να είναι εμφανώς δυσαρεστημένη με την εξέλιξη αυτή...

«Του κάναμε πρόταση να έρθει; Δεν έχει απαντήσει στο μήνυμα; Μας άφησε στο διαβάστηκε; Τι εννοείς; Μπορώ να ξέρω; Θέλω να ξέρω επίσημα πείτε μου... Μπορείς να πάρεις τον Γκότση να το ρωτήσεις; Αν θέλει να έρθει στην εκπομπή...», είπε η Φαίη Σκορδά.

Οι αποκαλύψεις του Γκότση μετά την αποβολή του

Ο νικητής του Survivor 2018 μπορεί να βρίσκεται μόλις λίγα 24ωρα στην χώρα, ωστόσο έχει υπάρξει ήδη άκρως αποκαλυπτικός και σιγά σιγά μαρτυρά όλα όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο, μέσα από μερικά βίντεο που δημοσιεύει συνεχώς μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media.

Τα μηνύματα που έχει δεχτεί από τους διαδικτυακούς του φίλους είναι πάρα πολλά για αυτό ο ίδιος αποφάσισε σήμερα 30/3 το απόγευμα να κάνει ένα Q&A μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram προκειμένου να απαντήσει σε όσες περισσότερες απορίες μπορεί.

Αφού λοιπόν ο Ηλίας αποκάλυψε τι έγραφε αυτό το περιβόητο χαρτάκι που έδωσε στον ντόπιο, μετά είπε:

«Ο βασικός κανόνας του Survivor, τον οποίο συζητήσαμε όλοι οι παίκτες πριν φύγουμε για τον Άγιο Δομίνικο και ήταν μπροστά ο κ. Ατζούν, είναι ότι απαγορεύεται να ακουμπήσουμε κινητό. Αυτόν τον κανόνα τον σεβάστηκα 100% από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα, τώρα, είναι κοινό μυστικό που όλοι το γνωρίζουμε ότι αν βρούμε κάτι στον δρόμο είτε για τα αγωνίσματα είτε για το συμβούλιο θα προσπαθήσουμε να το πάρουμε και να φάμε γιατί η πείνα είναι μεγάλη. Σας διαβεβαιώνω ότι ούτε ένας δεν υπάρχει που να μην έχει προσπαθήσει ή να μην έχει βρει κάτι για να φάει.

Το αστείο ή το περίεργο όμως είναι ότι υπάρχουν μέσα στο παιχνίδι άτομα, που το γνωρίζουν πάρα πολλοί αν όχι όλοι, τα οποία έχουν παραβεί και τον πρώτο κανόνα που είναι για το κινητό και το χειρότερο είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι, όχι μόνο έχουν παραβεί τον κανόνα αλλά ήταν και οι πρώτοι που σήκωσαν το χέρι και ζήτησαν να απομακρυνθώ από το παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Γκότσης.