Masterchef 7: Μπαίνει απόψε 4/4 ο τελευταίος εισβολέας - Θα πάθουν όλοι σοκ μόλις τον δουν

Χαμός με το trailer που κυκλοφόρησε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 7: Μπαίνει απόψε 4/4 ο τελευταίος εισβολέας - Θα πάθουν όλοι σοκ μόλις τον δουν

Στο χθεσινό (Δευτέρα 03/04) Τεστ Δημιουργικότητας (δείτε εδώ πως τα πήγε σε τηλεθέαση) τρία μαγειρικά ζευγάρια δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν τους τρεις chef κριτές με τα πιάτα τους και έτσι η Μαρία Λαζαρίδου και η Μαρία Μπέη, ο Παύλος Λούλης και ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, ο Άγγελος Τσιγκάκος και ο Δημήτρης Πολιτάκης, φτάνουν στην κουζίνα του MasterChef 2023 ώστε να διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο διαγωνισμό.

Σε αυτή τη δοκιμασία αντιγραφής, όμως, η «μοίρα» τους παραμένει κοινή, αφού διαγωνίζονται και πάλι σε ζευγάρια. Θα μπορέσουν αυτή τη φορά να επιλύσουν τα όποια προβλήματα συνεργασίας και επικοινωνίας είχαν στην προηγούμενη δοκιμασία; Θα καταφέρουν να αντιγράψουν, όσο πιο πιστά μπορούν, το απαιτητικό πιάτο, που τους ζητείται;

Κάποιοι φαίνεται να επιθυμούν τη νίκη στην πρώτη δοκιμασία της ημέρας περισσότερο από τον συνεργάτη τους και αυτό δημιουργεί μαγειρικούς τριγμούς σε ένα ζευγάρι ενώ κάποιοι είναι αποφασισμένοι να μην επαναλάβουν τα μαγειρικά λάθη, που τους έφεραν σε αυτή τη θέση.

Ένα ατύχημα θα τρομάξει τους πάντες και θα αναστατώσει την κουζίνα του MasterChef 2023. Πώς θα αντιδράσουν οι διαγωνιζόμενοι στις ανατρεπτικές εξελίξεις; Το ζευγάρι που θα συγκεντρώσει τη χαμηλότερη βαθμολογία θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Στέφανο Χίλα από το MasterChef 5, τον τελευταίο «εισβολέα» για το MasterChef 2023.

Το έργο τους δεν θα είναι εύκολο, αφού πρόκειται για έναν μάγειρα που επιθυμούσε διακαώς μια δεύτερη ευκαιρία στο διαγωνισμό και επιστρέφει αποφασισμένος να τα καταφέρει.

Το trailer για το αποψινό 4/4 επεισόδιο του Masterchef 7