Survivor All Star: «Αυτές οι δύο θα φύγουν πριν από εμένα» - Στη φόρα το πανούργο σχέδιο της Ελευθερίου! Σπάραξαν στο κλάμα η Στέλλα και η Ρία

Χαμός στην καλύβα των Μπλε!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Αυτές οι δύο θα φύγουν πριν από εμένα» - Στη φόρα το πανούργο σχέδιο της Ελευθερίου! Σπάραξαν στο κλάμα η Στέλλα και η Ρία

Το νέο επεισόδιο του Survivor All Star ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης 4/4 και ξεκινήσει ο χαμός! Όλοι άρχισαν να σχολιάζουν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της Δευτέρας 3/4, αναφέροντας πως από άλλον περίμεναν να έχει "μαγειρέψει" την ψηφοφορία και άλλος τελικά το έκανε.

Ο Σπύρος Μαρτίκας ανέφερε πως βρήκαν ως αφορμή τον τσακωμό τους με τον Μπάρτζη, η Ρία και η Στέλλα, για να τον βγάλουν στον τάκο και ο ίδιος ο Νίκος θεώρησε πως ήταν πράγματι κάτι που συνέβη επίτηδες για να μπορούν να σωθούν εκείνες.

Διαβάστε επίσης: «Ο Μπάρτζης έστησε όλη την ιστορία! Εγώ και η Ασημίνα...» - Όλη η αλήθεια για την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor all star

Καταγγελίες και μυστικά βγαίνουν στη φόρα για τους Μαχητές στο Survivor All Star

Τα πράγματα μπλέχτηκαν ακόμη περισσότερο, όμως, όταν η Ελευθερία Ελευθερίου άρχισε να αναφέρει πως οι δύο κοπέλες έβαλαν και στο παιχνίδι τον Νικόλα Αγόρου και στόχο έχουν να διώξουν την τραγουδίστρια. Εκείνος, βέβαια, δεν ήθελε να κάνει καμία συζήτηση μαζί τους και δήλωσε ξεκάθαρα πως ότι έχει να πει θα το πει στο συμβούλιο.

«Είμαι σε ένα παιχνίδι και παίζω δίκαια και κανείς δεν παίζει δίκαια, γιατί είμαστε σε ένα παιχνίδι στρατηγικής. Κι αυτή τη στιγμή αποδείχθηκε ποιος ήταν αυτός, από παλιά στην μπλε ομάδα, ο οποίος τα μαγείρευε και τα έκανε όλα αυτά. Το μεγαλύτερο θέμα, όπως φαίνεται τελικά, είναι η Ρία», είπε χαρακτηριστικά η Ελευθερίου.

Διαβάστε επίσης: ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ - Αυτός είναι ο τελευταίος υποψήφιος γι' αυτή την εβδομάδα!

Η Ρία, από την πλευρά της, ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας στην Στέλλα, όπως και εκείνη, καθώς άκουσε τι έλεγε η Ελευθερία στους συμπαίκτες της και κατάλαβε πως θέλουν να τις ρίξουν και τις κατηγορούν για πράγματα που υποστηρίζουν πως δεν έχουν κάνει.

«Άκουσα την Ελευθερία να λέει: "Αυτές οι δύο θα φύγουν πριν από εμένα. Εγώ σήμερα δεν θα παίξω". Το ματς θα δοθεί».