MasterChef 7 highlights 4/4: Κόπηκε ξαφνικά η δοκιμασία! Παίκτης τραυματίστηκε και λιποθύμησε - Ποιος αποχώρησε

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 7 highlights 4/4: Κόπηκε ξαφνικά η δοκιμασία! Παίκτης τραυματίστηκε και λιποθύμησε - Ποιος αποχώρησε

Ακόμη ένα επεισόδιο MasterChef 7 παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης 4/4 στο οποίο και ένας παίκτης αποχώρησε έπειτα από την δοκιμασία μαγειρικής. Ποιος ήταν αυτός; Έχουμε όλα τα highlights (δείτε πως τα πάει σε τηλεθέαση).

Τα 4/4 highlights του MasterChef 7

Έτρεχαν αίματα παντού στο πλατό - Τεράστια ανησυχία! Παίκτης λιποθύμησε μπροστά σε όλους

Στο προηγούμενο επεισόδιο η Μαρία Μπέη είχε ένα ατύχημα, το οποίο της κόστισε μία θέση στο σπίτι και χθες πάλεψε μαζί με το ταίρι της, την Μαρία Λαζαρίδου, ενάντια στους Άγγελος & Δημήτρης Πολιτάκης και τους Παύλο & Γρηγόρη.

Η δοκιμασία ξεκίνησε, λοιπόν, όμως άλλο ένα ατύχημα ήρθε για να προκαλέσει το χάος στο πλατό του STAR. Ο Γρηγόρης κόπηκε πολύ βαθιά με το μαχαίρι στο χέρι του και άρχισαν να τρέχουν αίματα σε όλο το στούντιο. Αμέσως μπήκε μέσα ο διασώστης, όμως ο ίδιος δεν αισθανόταν καθόλου καλά και όσο περνούσαν τα δευτερόλεπτα ένιωθε όλο και πιο αδύναμος και τελικά βρέθηκε λιπόθυμος στο πάτωμα. Οι κριτές διέκοψαν, φυσικά, την διαδικασία για 15 λεπτά, μέχρι να συνέλθει.

«Σαν Ιάπωνας γονδολιέρης» - Επικό τρολάρισμα από τον Κουτσόπουλο & τον Ιωαννίδη στον Κοντιζά για την εμφάνισή του

Η διαδικασία κατάφερε να ολοκληρωθεί, ώστε οι κριτές να αποφασίσουν ποιος θα είναι εκείνος που θα αποχωρήσει αυτή τη φορά. Πριν, όμως φτάσουν τα πιάτα μπροστά τους, ξεκίνησε ένα επικό τρολάρισμα από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωαννίδη προς τον Σωτήρη Κοντιζά εξαιτίας των ενδυματολογικών του επιλογών.

Ο ίδιος είχε επιλέξει να φορέσει ένα ριγέ μπλουζάκι και μαζί με αυτό ένα μαντήλι δεμένο στον λαιμό του και έτσι θύμισε γονδολιέρη στη Βενετία, μόνο που η καταγωγή του είναι από την Ιαπωνία και αυτό είναι που έκανε την εικόνα ακόμη πιο ξεκαρδιστική για τους άλλους δύο κριτές.

Λ.Κ: Επειδή η διαδικασία που είχαμε σήμερα μας απορρόφησε, δεν έχουμε σχολιάσει καθόλου ενδυματολογικά τον Σωτήρη

Π.Ι: Τι να πρωτοπούμε Λεωνίδα

Λ.Κ: Πουλιά στην παντόφλα Πούντα / Αντίπαρος, αλλά είναι μοντέρνος

Π.Ι: Σαν Ιάπωνας γονδολιέρης ή σαν σε διαφήμιση Γκοτιέ

Σ.Κ: Εγώ φταίω που δίνω αυτή τη δροσιά και τον αέρα να ανοίξει το μάτι σας. Βαρετούληδες είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε το πρώτο πιάτο

Λ.Κ: Τράβα μπρος και μη σε μέλλει

Έμεινε ή έφυγε; Μετά την επιστροφή του Στέφανου Χίλα - Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Οι κριτές δοκίμασαν όλα τα πιάτα και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο εκείνος και ο συμπαίκτης του είχαν την χειρότερη προσπάθεια, γι' αυτό και θα αντιμετώπιζαν τον τελευταίο εισβολέα.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Στέφανο Χίλα, ο οποίος με το που μπήκε "σάστισε", διότι ξαφνικά έπρεπε να αντιμετωπίσει όχι έναν, αλλά δύο παίκτες.

«Είναι σα να συμβαίνει πάλι για πρώτη φορά, νιώθω δεν ξέρω, κόβονται τα πόδια μου, ένα άγχος που δεν το έχω ξανά νιώσει. Προβληματίζομαι όμως που αντί για έναν παίκτη βλέπω δύο και λέω "ώπα τι συμβαίνει τώρα;», είπε χαρακτηριστικά.

Η επιστροφή του, μάλιστα, τάραξε την Μαρία Λαζαρίδου, η οποία φώναξε: «Κρύψτε με» μόλις τον είδε και σε αυτό ίσως να οφείλεται το γεγονός πως είναι εκείνη που τον είχε "διώξει" στον προηγούμενο κύκλο και φοβάται την δική του αντίδραση.

Μπήκαν, λοιπόν, οι τρεις τους στην κουζίνα, μαγείρεψαν και προς έκπληξη όλων, ο Γρηγόρης, αν και τραυματίας, είχε την καλύτερη προσπάθεια, γι' αυτό και οι κριτές έπρεπε να επιλέξουν ανάμεσα στον Παύλο και τον Στέφανο για το ποιος θα αποχωρήσει.

Κατέληξαν, λοιπόν, πως η θέση ανήκει ξεκάθαρα στον Στέφανο και έτσι ο ίδιος μπήκε ξανά στο παιχνίδι, παίρνοντας την ποδιά!