My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Πόπη - Σηκώθηκε αμέσως να την αγκαλιάσει η Βασιλική

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Πόπη - Σηκώθηκε αμέσως να την αγκαλιάσει η Βασιλική

Αρκετά σκεπτική και υποτονική ήταν στο σημερινό 5/3 επεισόδιο του My Style Rocks η Πόπη Παγούδη, η οποία ενοχλήθηκε αρκετά από την βαθμολογία των συμπαικτριών της, μιας και δε πίστευε σε καμία περίπτωση πως το looks της άξιζε για 1 και 2.

Η 24χρονη παίκτρια λοιπόν εξέφρασε ανοιχτά το παράπονό της για τον τρόπο που την ψηφίζουν οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες σε αντίθεση με την ίδια που από την αρχή έδινε παραπάνω βαθμό καθώς όπως εξήγησε σέβεται την προσπάθειά τους.

Η Βασιλική, τότε, πήρε τον λόγο και έδειξε φανερά την διαφωνία της με τις κατηγορίες της Πόπης, η οποία αμέσως μετά βρέθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή, η οποία επίσης δεν ξετρελάθηκε με τα ρούχα της, με αποτέλεσμα να βάλει τα κλάματα.

Τόσο οι κριτές όσο και η Κατερίνα Καραβάτου (δείτε εδώ το σχόλιο που έκανε στην αρχή του επεισοδίου στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου) προσπάθησαν να την παρηγορήσουν και να την ηρεμήσουν.

Μάλιστα, η Βασιλική έσπευσε να σηκωθεί από την θέση της και να την πάρει μια μεγάλη αγκαλιά.

Τα δάκρυα της Πόπης και η αγκαλιά της Βασιλικής

Τα σχέδια του ΣΚΑΪ για το My style rocks

Το My style rocks μπορούμε να πούμε, πως αποτελεί μια αγαπημένη, απογευματινή συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού, που αγαπάει τη μόδα και για το λόγο αυτό έγινε γνωστό, πως το παιχνίδι θα προβάλλεται πλέον περισσότερη ώρα (δείτε εδώ αναλυτικά).

Τα ευχάριστα δε σταματάνε εδώ, μιας και μέσα από δημοσίευμα της εφημερίδας ''Real'' έγινε επίσης γνωστό, πως το show φαίνεται να παίρνει το πράσινο φως για του χρόνου, με ένα διαφορετικό τρόπο από όσα βλέπουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Πιο αναλυτικά, η εφημερίδα αναφέρει, πως η Ατζούν media έχει σκοπό μετά το Survivor να δημιουργήσει και για το My style rocks, all star κύκλο. Μάλιστα, λέγεται πως έχουν ξεκινήσει και οι κρούσεις σε παίκτριες από το παρελθόν, με την Κατερίνα Καραβάτου να είναι μέσα στα σχέδια της παραγωγής για το κομμάτι της παρουσίασης. Αυτό, που δεν είναι για την ώρα γνωστό, είναι το πότε ακριβώς προγραμματίζεται να βγει στον αέρα το προϊόν.

my stylerocks-