My Style Rocks: «Αυτό δεν θα μου το ξανακάνεις» - Αποχώρησε έξαλλη από το πλατό η Σελένη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: «Αυτό δεν θα μου το ξανακάνεις» - Αποχώρησε έξαλλη από το πλατό η Σελένη

Χαμός επικράτησε για ακόμη μια φορά στο σημερινό 6/4 επεισόδιο του My Style Rocks, ειδικά όταν ήταν η σειρά της Σελένης να κάνει την δική της πασαρέλα και να δείξει το look της, το οποίο έπρεπε να βασιστεί στο δέρμα, όπως κι όλων των παικτριών.

Όταν λοιπόν στάθηκε δίπλα στην Κατερίνα Καραβάτου (δείτε εδώ την "παρατήρηση" που της έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου) και μπροστά από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες, επικράτησε ένας πανικός καθώς η Χριστιάννα δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένη με το look και ήταν αρκετά επιθετική απέναντί της. Μάλιστα, έκανε λόγο και για περιστατικό που συνέβη εκτός κάμερας, χωρίς όμως να προχωρά σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Τότε, η Σελένη ξέσπασε και την κατηγόρησε πως την έχει προσβάλλει και την έχει βρίσει πολλές φορές και δεν μπορεί να ανεχτεί άλλο τέτοιες συμπεριφορές. Μάλιστα, έφυγε άρον άρον από το πλατό με αρκετή ένταση φωνάζοντας "αυτό δεν θα μου το ξανά κάνεις".

Ωστόσο, επέστρεψε λίγα λεπτά μετά.

Χαμός μεταξύ Σελένης - Χριστιάνας

Τα σχέδια του ΣΚΑΪ για το My style rocks

Το My style rocks μπορούμε να πούμε, πως αποτελεί μια αγαπημένη, απογευματινή συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού, που αγαπάει τη μόδα και για το λόγο αυτό έγινε γνωστό, πως το παιχνίδι θα προβάλλεται πλέον περισσότερη ώρα (δείτε εδώ αναλυτικά).

Τα ευχάριστα δε σταματάνε εδώ, μιας και μέσα από δημοσίευμα της εφημερίδας ''Real'' έγινε επίσης γνωστό, πως το show φαίνεται να παίρνει το πράσινο φως για του χρόνου, με ένα διαφορετικό τρόπο από όσα βλέπουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Πιο αναλυτικά, η εφημερίδα αναφέρει, πως η Ατζούν media έχει σκοπό μετά το Survivor να δημιουργήσει και για το My style rocks, all star κύκλο. Μάλιστα, λέγεται πως έχουν ξεκινήσει και οι κρούσεις σε παίκτριες από το παρελθόν, με την Κατερίνα Καραβάτου να είναι μέσα στα σχέδια της παραγωγής για το κομμάτι της παρουσίασης. Αυτό, που δεν είναι για την ώρα γνωστό, είναι το πότε ακριβώς προγραμματίζεται να βγει στον αέρα το προϊόν.

my stylerocks-