Masterchef 7: «Όλα αλλάζουν από δω και πέρα» - Σε σοκ οι παίκτες με την ανακοίνωση των κριτών

Ανατροπή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 7: «Όλα αλλάζουν από δω και πέρα» - Σε σοκ οι παίκτες με την ανακοίνωση των κριτών

Αλλαγές και εκπλήξεις είδαμε στο αποψινό 6/4 επεισόδιο του Masterchef 7 (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση), με τους παίκτες να σοκάρονται με την ανακοίνωση των τριών κριτών.

Αλλαγές στο Masterchef 7

Συγκεκριμένα λοιπόν, η Ομαδική Δοκιμασία των μονομαχιών επέστρεψε, αλλά σε μια τελείως διαφορετική μορφή καθώς δεν υπήρχαν ομάδες, μιας κάθε διαγωνιζόμενος μαγείρεψε για τον εαυτό του απέναντι σε έναν αντίπαλο.

«Επτά αντίπαλα ζευγάρια σε επτά μονομαχίες και από κάθε μαγειρική μάχη θα προκύπτει ένας νικητής και ένας ηττημένος. Εκείνος που κερδίζει τη μονομαχία είναι αυτόματα ασφαλής και γλιτώνει από τις διαδικασίες αποχώρησης, που θα ακολουθήσουν. Οι ηττημένοι κινδυνεύουν να χάσουν τη θέση τους στο διαγωνισμό οριστικά.

Σε αυτή τη δοκιμασία, μαγειρικές κόντρες «αναθερμαίνονται» στην κουζίνα του MasterChef 2023 και «αιώνιοι» μαγειρικοί αντίπαλοι παίρνουν και πάλι θέση ο ένας απέναντι στον άλλο», έλεγε μάλιστα η σχετική ανακοίνωση για το αποψινό επεισόδιο. .

«Μονομαχίες έχουμε, αλλά δεν έχουμε ομάδες. Μαγειρεύετε σε ατομικό επίπεδο. Ο καθένας για τον εαυτό του. Επτά ζευγάρια. Επτά μαγειρικές δοκιμασίες. Επτά νικητές. Επτά νικημένοι. Επτά υποψήφιοι προς αποχώρηση. Όλα αλλάζουν από εδώ και πέρα. Είμαστε στην τελική ευθεία», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Ξέσπασε σε κλάματα ο Αλέξανδρος λόγω της κόρης του

Μια πολύ συγκινητική στιγμή είχε στο αποψινό 6/4 επεισόδιο του Masterchef 7 ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, όπου μάλιστα είδαμε την ευάλωτη πλευρά και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της νέα ομαδικής δοκιμασίας.

Ο επίδοξος σεφ λοιπόν δεν έκρυψε πόσο πολύ του λείπει η κορούλα του με αποτέλεσμα να κλάψει μιλώντας στην κάμερα.

«Έχω λείψει από σημαντικά πράγματα. Όπως το να παίρνω την κόρη μου από το σχολείο, γιατί είναι πολύ σημαντικό. Μπορεί να λέμε, «εντάξει, θα πας να την πάρεις από το σχολείο» αλλά είναι πολύ σημαντικό και για αυτήν και για μένα όταν πηγαίνω να την πάρω από εκεί.

Το ίδιο και από τις υπόλοιπες δραστηριότητες της. Στην γιορτή της, επίσης, δεν ήμουν εκεί. Είναι δύσκολο να είσαι γονιός, πολύ δύσκολο. Αυτό όμως με κάνει περισσότερο να μην τα παρατήσω, που δεν πρόκειται βέβαια να τα παρατήσω ποτέ και κανείς δεν τα παρατάει. Προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Ναι, ωραία, τι μαγειρεύουμε; Damplings;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος.