Survivor all star: Mε μαύρο τοπάκι & κολλητό κοντό σορτσάκι - Η αποκαλυπτική επιστροφή της Ελευθερίας Ελευθερίου

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελευθερία Ελευθερίου μας απασχόλησε πολύ φέτος, καθώς η παραμονή της στο Survivor all star ήταν πολλά υποσχόμενη, αφού η ίδια άφησε να εκτεθούν κομμάτια της προσωπικής της ζωής, αλλά και του χαρακτήρα της, που δε γνωρίζαμε!

Το κοινό μετά από τις πολλές φορές, που βγήκε στον τάκο δεν την κράτησε άλλο μέσα και έτσι την Κυριακή 9/4 η Ελευθερίου επέστρεψε στην Ελλάδα, με την άφιξη της στο Ελευθέριος Βενιζέλος να καταγράφεται από το Youweekly.gr (δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση στα social media).

Η επιστροφή της Ελευθερίας Ελευθερίου από το Survivor all star

Η πρώην παίκτρια επέλεξε ένα μαύρο outfit, αφού φόρεσε ένα φαρδύ μπουφάν και από μέσα τοπ και κοντό σορτσάκι. Να τονίσουμε εδώ, πως από την παραμονή στο παιχνίδι η Ελευθερία επιστρέφει αρκετά μαυρισμένη και με έντονα σημάδια στα πόδια της...

Ελευθερία Ελευθερίου

Η αναλυτική πρώτη συνέντευξη της Ελευθερίου

Μετά την αποχώρησή της από το 6/4 επεισόδιο του Survivor all star, η Ελευθερία Ελευθερίου παραχώρησε την πρώτη της αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό Μας και μίλησε για όλους και για όλα.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα, στα όσα συνέβησαν με τον Στάθη Σχίζα ενώ αποκάλυψε και τον παίκτη που σύμφωνα με αυτή, έχει έρθει σε επαφή με την Ελλάδα.

«Μέχρι και ο Λιανός μου έλεγε ότι είμαι MVP. Ο Μάριος μου έλεγε πως ό,τι κι να κάνω θα ψηφίζομαι γιατί δεν είμαι αθλήτρια, Δεν θέλω να αναφερθώ καθόλου στην σχέση μου μαζί του και δε θα ήθελα να έχει προβληθεί αλλά ήταν αναπόφευκτο.

Είχα πει στον Μάριο ότι είναι η ντροπή της Κύπρου ε; Δεν ξέρω ποια γυναίκα στη θέση μου δεν θα αντιδρούσε με ένα τέτοιο τρόπο. Το ότι έχω φτάσει στο σημείο να γελάω με αυτά...

Γελούσε με το ρύζι Καρολίνα αυθόρμητα γιατί δεν είχα καταλάβει ότι πήγαινε στην Καρολίνα. Σε ότι αφορά τον Στάθη Σχίζα, θέλω να πω ότι δεν έγινε ποτέ κάτι τόσο τραγικό ώστε να το μεγαλοποιήσουν τόσο. Ένιωθα απειλή από τους συμπαίκτες μου, από τη πρώτη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι.

Με πείραξε που ο Μάριος γνώριζε ότι δεν ήταν κάτι σημαντικό αυτό γα τον Στάθη και δε πήρε θέση. Η Ρία παίζει ένα πάρα πολύ άσχημο παιχνίδι. Πώς γίνεται να γνωρίζει τι γίνεται έξω; Μήπως φταίει η παρέα που έκανε με τον Γκότση;

Ο Μπάρτζης όταν πήγαμε στους Μπλε ανέπνευσε γιατί έφυγε από την μαυρίλα που είχαμε στους Κόκκινους. Στο τελευταίο συμβούλιο μου είπε πως αδίκως με ψήφισε.

Η Ρία είναι άλλος άνθρωπος όταν κλείνουν οι κάμερες» αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Ελευθερία (δείτε με πόσα λεφτά θα επιστρέψει στην Ελλάδα).