Survivor all star: «Θέλω να φύγω!» - Κλάματα & αντιδράσεις μετά τη νέα μίξη των ομάδων

Ποιοι το πήραν κατάκαρδα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Θέλω να φύγω!» - Κλάματα & αντιδράσεις μετά τη νέα μίξη των ομάδων

Με ανατροπές και κλάματα ξεκίνησε την Κυριακή 9/4 το Survivor all star, μιας και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε σε μπλε και κόκκινους, πως ο σημερινός αγώνας, που θα έδιναν θα ήταν διαφορετικός, αφού θα είχε προηγηθεί μία νέα μίξη ομάδων (δείτε εδώ τις αντιδράσεις τους).

Ο σκοπός αρχικά ήταν να δυναμώσει η ομάδα των μαχητών και έτσι δύο διάσημοι έφυγαν και πήγαν στην απέναντι ομάδα! Ποιοί ήταν αυτοί; Αρχικά ο Ηλίας Μπόγδανος άλλαξε τη μπαντάνα του, με την απογοήτευση στο πρόσωπό του να είναι εμφανής...

Στη συνέχεια, μια γυναίκα θα έπρεπε να ακολουθήσει την ίδια διαδικασία και αυτή ήταν η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία το πήρε πολύ χειρότερα, αφού την είδαμε να ξεσπάει σε κλάματα!

Οι αντιδράσεις των παικτών μετά τις νέες μίξεις στο Survivor all star

Οι ανατροπές όμως δε σταμάτησαν εδώ, αφού ο Λιανός έκανε γνωστό, πως η παραγωγή είχε αποφασίσει άλλη μία μετακίνηση, αυτή τη φορά μαχητή προς τους διάσημους! Ο κλήρος λοιπόν έτυχε στη Μελίνα, η οποία είχε ομολογουμένως μια έντονη αντίδραση! Μάλιστα και εκείνη ξέσπασε σε κλάματα, ενώ παράλληλα δήλωσε, πως ήθελε να αποχωρίσει μετά από αυτήν την εξέλιξη...

Αυτοί είναι οι δυο πρώτοι υποψήφιοι

Η 13η εβδομάδα του Survivor All Star ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 6/4 μετά και την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου από την ομάδα των Μπλε (δείτε εδώ πόσα λεφτά παίρνει)!

Η πληροφόρηση του Youweekly.gr από τον Άγιο Δομίνικο δεν έχει σταματημό και η πηγή μας σήμερα «κελαηδάει» από νωρίς. Έχουμε και το ποιος παίρνει τη νίκη σήμερα, αλλά και ποιοι δυο θα βγουν προτεινόμενοι!

Η αλήθεια είναι πως αυτή η εβδομάδα δεν ήταν καθόλου ευνοϊκή για τους Μπλε αφού έκαναν 5/5 ήττες και έμειναν αφάγωτοι και ψυχολογικά πεσμένοι πολύ! Αλλά τα πράγματα από εβδομάδα αλλάζουν!

Σύμφωνα με τον άνθρωπό μας οι Μπλε κατεβαίνουν με άλλη ψυχολογία στον στίβο μάχης και μετά την αποχώρηση του αδύναμου κρίκου τους (Ελευθερία Ελευθερίου) κερδίζουν τους Κόκκινους! Ναι, ναι καλά διαβάσατε και θα φάνε και θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού απλοί παρατηρητές... Καιρό είχαν!

Από την άλλη ξεκινάει μια δύσκολη εβδομάδα για τους Κόκκινους. Όσο χαλαροί ήταν μέχρι στιγμής άλλο τόσο θα υπάρξει μια τεράστια αναμπουμπούλα. Σύνηθες φαινόμενο άλλωστε να έρχονται τα πάνω κάτω όταν κάποιος πρέπει να ψηφιστεί!

Η εβδομάδα για τους Κόκκινους, λοιπόν, ξεκινάει με δυο άτομα στον τάκο λόγω ισοψηφίας!

Ο άνθρωπός μας μας το είπε ξεκάθαρα, Τάκης Καραγκούνιας και Παναγιώτης Κωνσταντινίδης! Ήταν λογικό άλλωστε...