Survivor all star: Ευχάριστα μαντάτα μετά από καιρό - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στους παίκτες

Δεν το περίμεναν...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Ευχάριστα μαντάτα μετά από καιρό - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στους παίκτες

Το Survivor all star επέστρεψε στις οθόνες μας τη Δευτέρα 17/4 του Πάσχα μετά τα επεισόδια, που χάθηκαν εν όψει της Μεγάλη Εβδομάδας, που πέρασε με το πρόγραμμα να κάνει μία μικρή παύση, ως είθισται!

Ο Γιώργος Λιανός λοιπόν, αφού ευχήθηκε τόσο στους παίκτες, όσο και στους τηλεθεατές στη συνέχεια, έμελλε να κάνει άλλη μία ανακοίνωση, η οποία αφορούσε τόσο στους κόκκινους, όσο και στους μπλε (δείτε εδώ τα σχόλια των κόκκινων για την αποβολή της Σκαφιδά).

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στο Survivor all star

Πιο αναλυτικά, με μεγάλη χαρά διάσημοι και μαχητές ενημερώθηκαν, πως στο εξής θα παίξουν για δύο ασυλίες, καθώς στον έναν στίβο θα αναμετρηθούν με τους Τούρκους παίκτες, κάτι που από ότι φάνηκε τους άρεσε πολύ σαν ιδέα.

Αυτή η ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία

Την προηγούμενη εβδομάδα, τα επεισόδια σταμάτησαν την Τρίτη 11/4, όπου είχαν χαθεί δύο ασυλίες, μία από τους Κόκκινους, οι οποίοι ανέδειξαν ως υποψήφιους προς αποχώρηση τον Τάκη Καραγκούνια και τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, και μία από τους μπλε, οι οποίοι έβγαλαν από την κάλπη τον Σπύρο Μαρτίκα ως τον μοναδικό του υποψήφιο μέχρι στιγμής.

Πάμε, λοιπόν, στην τρίτη ασυλία! Από τη στιγμή που έγινε ξανά αλλαγή στη διαμόρφωση των ομάδων, οι μπλε δυνάμωσαν και πήραν τα πάνω τους, με αποτέλεσμα οι αγώνες να είναι όλο και πιο δύσκολοι και να χρειάζεται να πάνε μέχρι και σε flag race για τη νίκη, όμως αυτή τη φορά, όσο κι αν προσπαθήσουν, δεν θα τα καταφέρουν και έτσι θα επιστρέψουν στις καλύβες τους ηττημένοι. Το έπαθλο ασυλίας της Δευτέρας 17/4 ανήκει ξεκάθαρα στους Κόκκινους, όπως μας μαρτύρησαν οι πηγές μας από τον Άγιο Δομίνικο!

Stay tuned μέχρι να σας αποκαλύψουμε και τον επόμενο υποψήφιο προς αποχώρηση...