Survivor all star: Νικητές στο παρά τσακ - Η ομάδα που κέρδισε απόψε (17/4) την ασυλία

Μπλε ή κόκκινοι;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Νικητές στο παρά τσακ - Η ομάδα που κέρδισε απόψε (17/4) την ασυλία

Οι δύο ομάδες, που αγωνίζονται στο Survivor all star έπεσαν τη Δευτέρα του Πάσχα 17/4 σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης με σκοπό να πάρουν τη νίκη, που θα έφερνε την ασυλία αλλά και το έπαθλο φαγητού, προσαρμοσμένο στο πασχαλινό τραπέζι!

Η ομάδα που κέρδισε (17/4) την ασυλία

Όπως πάντα έτσι και αυτή τη φορά, η νίκη πήγε σε μία ομάδα, ωστόσο με μικρή διαφορά. Συγκεκριμένα, με τελικό σκορ 10/8 και όπως το Youweekly.gr τα είχε πει πολύ σωστά θα δούμε χαλαρούς στο συμβούλιο του νησιού τους διάσημους, που κέρδισαν και ησύχασαν!

Αυτός είναι οι 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Να υπενθυμίσουμε, αρχικά, πως την προηγούμενη εβδομάδα, τα επεισόδια σταμάτησαν την Τρίτη 11/4, όπου είχαν χαθεί δύο ασυλίες, μία από τους Κόκκινους, οι οποίοι ανέδειξαν ως υποψήφιους προς αποχώρηση τον Τάκη Καραγκούνια και τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, και μία από τους μπλε, οι οποίοι έβγαλαν από την κάλπη τον Σπύρο Μαρτίκα ως τον μοναδικό του υποψήφιο μέχρι στιγμής.

Οι Μπλε λοιπόν είναι αυτοί που για ακόμη μια φορά θα πάνε και νηστικοί και απογοητευμένοι στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να βγάλουν στον τάκο έναν ακόμη δικό τους.

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, αυτός θα είναι ο.... Νίκος Μπάρτζης, κάτι που σίγουρα θα φέρει την έντονη αντίδρασή του!