Survivor All Star trailer 19/4: Απόψε ο Ελληνοτουρκικός αγώνας - Αυτό το outsider βγαίνει νικητής

Μεγάλη ανατροπή σήμερα! Δε θα το πιστέψει ούτε ο Ατζούν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star trailer 19/4: Απόψε ο Ελληνοτουρκικός αγώνας - Αυτό το outsider βγαίνει νικητής

Ακόμη ένα επεισόδιο Survivor All Star θα παρακολουθήσουμε απόψε 19/4 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Σήμερα, ο αγώνας θα είναι ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκος και θα δούμε στον στίβο μάχης και τον τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Σήμερα λοιπόν, το επεισόδιο ξεκινάει ξανά με ίντριγκες. Στο επίκεντρο θα βρεθούν ξανά Νίκος Μπάρτζης, Ηλίας Μπόγδανος, Σπύρος Μαρτίκας και Γιώργος Ασημακόπουλος, μετά τα κλάματα του δεύτερου στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο.

Στη συνέχεια ωστόσο, θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα, αυτή την φορά όμως με τους Τούρκους. Γιώργος Λιανός και Ατζούν Ιλιτζαλί θα εξηγήσουν στους παίκτες τον αγώνα και το έπαθλο.

Όπως γνωρίζουμε, στον πρώτο αγώνα θα παίξουν οι Μπλε γυναίκες Ελληνίδες και Τουρκάλες με τις Κόκκινες γυναίκες Ελληνίδες και Τουρκάλες, ενώ στον δεύτερο θα παίξουν οι Μπλε Έλληνες Τούρκοι με τους Κόκκινους Έλληνες Τούρκους και στο τέλος θα παίξουν το μεικτό που θα βγει ένα αποτέλεσμα.

Δείτε επίσης: Εκτός Survivor all star ο Κωνσταντίνος Βασάλος - Ο λόγος που αποχώρησε

Σύμφωνα μάλιστα με spoils που έχουν γίνει γνωστά, ένας παίκτης που είναι outsider είναι και αυτός που έφερε τις περισσότερες νίκες και θα αποθεωθεί από όλους.

Ο λόγος για τον Σπύρο Μαρτίκα! Ναι καλά διαβάσετε θα είναι ο καλύτερος αγωνιστικά παίκτης από όλους.

Το 19/4 trailer του Survivor All Star