Survivor all star: Δυστυχώς! Δε θα προλάβει την ένωση - Ο παίκτης που αποχώρησε απόψε (20/4)

Μέχρι εδώ ήταν το ταξίδι του...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Δυστυχώς! Δε θα προλάβει την ένωση - Ο παίκτης που αποχώρησε απόψε (20/4)

Ημέρα αποχώρησης ήταν η Πέμπτη 20/4 για το Survivor all star με τους παίκτες να έχουν φτάσει ένα βήμα από το πάρτι της ένωσης, ωστόσο για έναν δυστυχώς αυτή η ιδιαίτερη στιγμή δε θα αποτελούσε πραγματικότητα.

O παίκτης που αποχώρησε από το Survivor all star (20/4)

Εμείς από το Youweekly.gr και την πηγή μας από τον Άγιο Δομίνικο σας είχαμε ενημερώσει εδώ και ημέρες, πως ο άτυχος θα ήταν...ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, ο οποίος θα πλυθεί και θα αλλάξει ρούχα μια και καλή στο ξενοδοχείο!

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στους παίκτες του

Το πάρτι της ένωσης και η ένωση των ομάδων στο Survivor all star είναι πιο κοντά από ποτέ με την παραγωγή, το Γιώργο Λιανό και τους παίκτες να είναι ενθουσιασμένοι με όσα αναμένεται να δούμε την Κυριακή 30/4 στους δέκτες μας.

Έτσι λοιπόν την Πέμπτη 20/4, ο παρουσιαστής έμελλε να κάνει μια πρωτοφανή ανακοίνωση στους μπλε και στους κόκκινους, την οποία σίγουρα δεν είχαν φανταστεί!

Από την ερχόμενη εβδομάδα λοιπόν, το παιχνίδι πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω, ωστόσο η παραγωγή έχει πάρει μία απόφαση, που δεν έχει ξανασυμβεί! Με την ένωση των ομάδων, δε θα βλέπουμε απλά τις δύο ομάδες στην ίδια παραλία, αλλά θα κοιμούνται όλοι στην ίδια καλύβα...Εμείς τώρα περιμένουμε τις εξελίξεις μετά από αυτή την ανακοίνωση...