Masterchef 7: Τέλος από το παιχνίδι - Ο παίκτης που αποχώρησε (21/4)

Ποιος λέτε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 7: Τέλος από το παιχνίδι - Ο παίκτης που αποχώρησε (21/4)

Ημέρα με πολλές ανατροπές ήταν η Παρασκευή 21/4 για το Masterchef 7, καθώς μετά την απουσία του Σωτήρη Κοντιζά (δείτε εδώ το λόγο), στη συνέχεια έμελλε να δούμε τη διαδικασία αποχώρησης.

Οι κριτές αφού ολοκληρώθηκε η ομαδική διαδικασία έπρεπε να πάρουν μία απόφαση για τους: Μαρία Λαζαρίδου, Μότο Μότο και την Πωλίνα Βετσίνοβα. Τελικά, αυτή που δεν τα κατάφερε ήταν η Πωλίνα με την πρώην παίκτρια να αφήνει την ποδιά της.

Ο παίκτης που αποχώρησε (21/4) από το Masterchef 7

«Ήμουν ο χοντρός της παρέας, με έβριζαν»

Την Παρασκευή 21/4 λίγο μετά την ανακοίνωση για την απουσία του Σωτήρη Κοντιζά από το Masterchef 7, στη συνέχεια του παιχνιδιού παρακολουθήσαμε ένα συγκινητική άνοιγμα από τον Στέφανο Χίλα.

Ο παίκτης έκανε μια εξομολόγηση στην προσωπική του συνέντευξη, ορμώμενος από όσα έχει ζήσει στο παιχνίδι αυτές τις ημέρες του εγκλεισμού, καταλήγοντας να αποκαλύψει, πως όταν ήταν μικρός είχε υποστεί bullying.

«Αυτά με ενοχλούν και με πειράζουν ψυχολογικά, γιατί σαν παιδί, στο Γυμνάσιο, στο Δημοτικό έχω φάει πολύ bullying στη ζωή μου - να και τώρα έχω αρχίσει και τρέμω - .Δεν είναι ωραίο, καταλαβαίνω παιδιά, που έχουν φάει bullying, εγώ ήμουν ο χοντρός της παρέας, με έβριζαν συνέχεια και λόγω καταγωγής, το έχω ζήσει στο πετσί μου όλο αυτό το πράγμα.

Όταν είσαι 14 και 13 χρονών να κάνω τι; Να πάω να πω στους γονείς μου ότι με πειράζουν για αυτό, για αυτό και για αυτό, ενώ δούλευαν από το βράδυ μέχρι το πρωί για να με ταΐσουν; Δε γίνεται. Τα φορτώνεσαι μέσα σου σαν παιδί, τα κρατάς μέσα σου τέλος πάντων», είπε o Στέφανος Χίλας.