Masterchef 7: «Δεν πίστευα ότι...» - Η 1η ανάρτηση της Πωλίνας Βετσίνοβα μετά την αποχώρησή της

''Έσπασε'' τη σιωπή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 7: «Δεν πίστευα ότι...» - Η 1η ανάρτηση της Πωλίνας Βετσίνοβα μετά την αποχώρησή της

Ημέρα με πολλές ανατροπές ήταν η Παρασκευή 21/4 για το Masterchef 7, καθώς μετά την απουσία του Σωτήρη Κοντιζά (δείτε εδώ το λόγο), στη συνέχεια έμελλε να δούμε τη διαδικασία αποχώρησης με την Πωλίνα Βετσίνοβα να αφήνει την ποδιά της.

Η πρώην διαγωνιζόμενη διαχειρίστηκε με ψυχραιμία της ανακοίνωση - απόφαση των κριτών και έτσι τους αποχαιρέτησε με σεβασμό και αγάπη για το ταξίδι, που έκαναν όλοι μαζί!

Την Παρασκευή 21/4 λίγο μετά την προβολή του επεισοδίου είδαμε την Πωλίνα να κάνει την πρώτη της ανάρτηση στο instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το παιχνίδι και ένα μακροσκελές κείμενο με τα συναισθήματά της.

Η πρώτη ανάρτηση της Πωλίνας μετά την αποχώρησή της από το Masterchef 7

«Master Chef… τηλεοπτικό έργο; μικρή οικογένεια? Φιλία? Εμπειρία?
Αρχή! Η αρχή των ιδεών μου, την μεγάλη μου αγάπη για τη δουλειά μου, αρχή την πορεία μου στη μαγειρική.
Πριν από μισό χρόνο, αστειευόμενος συμπλήρωσα μια αίτηση για casting master chef. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να μπω στο έργο, ειδικά από τη στιγμή που μπορούσα να πάω τόσο μακριά. Ναι, μάλλον είναι τύχη ... αλλά και να είναι τύχη, της λέω ευχαριστώ.

Έχω μάθει πολλά εδώ σε 4 μήνες. Βρήκα ανθρώπους κοντά μου που μοιράστηκαν μαζί μου δάκρυα και γέλια, μοιράστηκαν κουζίνα και φαγητό, έμαθα πολλά από αυτούς, πήρα μεγάλη εμπειρία. Βλέπω ένα μονοπάτι μπροστά, ένα συναρπαστικό και ενδιαφέρον μονοπάτι. Ευχαριστούμε πολύ όλο το συνεργείο, τους εικονολήπτες, τους ηχολήπτες, τους μοντέρ, τους κριτές @scontizas @chef_koutsopoulosleonidas @ioannidispanos και τους μέντορες @alexandros_charalabopoulos @nick.d.thomas για όλα όσα έχετε επενδύσει σε εμάς και για τη σπουδαία δουλειά σας σε αυτή τη μικρή ζωή που ονομάζεται @masterchefgr», έγραψε η Πωλίνα Βετσίνοβα.

Η στιγμή της ανακοίνωσης

Το Σάββατο 22/4 οι κριτές στο Masterchef 7, αφού ολοκληρώθηκε η ομαδική διαδικασία έπρεπε να πάρουν μία απόφαση για τους: Μαρία Λαζαρίδου, Μότο Μότο και την Πωλίνα Βετσίνοβα και τελικά, αυτή που δεν τα κατάφερε ήταν η Πωλίνα με την πρώην παίκτρια να αφήνει την ποδιά της.