J2US: Σπάραξε στο κλάμα η Εύη Δρούτσα - Η έκπληξη του Πασχάλη Τερζή στον αέρα του ALPHA

''Λύγισε'' και ο τραγουδιστής

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US: Σπάραξε στο κλάμα η Εύη Δρούτσα - Η έκπληξη του Πασχάλη Τερζή στον αέρα του ALPHA

Μια πολύ συγκινητική και ιδιαίτερη στιγμή ζήσαμε το βράδυ του Σαββάτου (22/4) στο Just the 2 of us με την Εύη Δρούτσα να τραγουδάει με το Βο, ένα κομμάτι, που όλοι έχουμε αγαπήσει από τη φωνή του Πασχάλη Τερζή, σε στοίχους της διαγωνιζόμενης.

Ο λόγος για το θρυλικό κομμάτι ''Ο δικός μου ο δρόμος'' με τη στιχουργό να μοιράζεται πριν ανέβει στη σκηνή, την ιστορία, που την οδήγησε να γράψει το συγκεκριμένο κομμάτι. Αφού λοιπόν το ερμήνευσε η Δρούτσα, στη συνέχεια ήρθε αντιμέτωπη με μία έκπληξη (δείτε που ζει ο Πασχάλης Τερζής μετά το τέλος του από τη μουσική).

Η συγκινητική έκπληξη του Πασχάλη Τερζή στην Εύη Δρούτσα στο J2US

Παρά την απόφαση του να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Πασχάλης Τερζής βγήκε στον αέρα του ALPHA, συγκινώντας βαθιά τη Δρούτσα, το πλατό, την κριτική επιτροπή και σίγουρα το κοινό, που παρακολούθησε το απόσπασμα.

Η σύζυγος του Τερζή με την οποία μένει μόνιμα στο σπίτι τους στο Πευκοχώρι

Ο σπουδαίος Πασχάλης Τερζής έχει αποφασίσει να σταματήσει το τραγούδι και να ακολουθήσει μια ήσυχη ζωή με την οικογένεια του. Έχει μετακομίσει εδώ και πολλά χρόνια μόνιμα στο Πευκοχώρι της Θεσσαλονίκης όπου μένει με την σύζυγο του.

Η κυρία Μαρία βρίσκεται πάντα στο πλευρό του τραγουδιστή και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Οι δυο τους έζησαν έναν όμορφη έρωτα που έγινε αγάπη και μαζί έχουν αποκτήσει την Γιάννη (ο Τερζής έχει και έναν γιο από την πρώτη του γυναίκα).

Πασχάλης Τερζής σύζυγος