Survivor all star: Αγνόησε τους ρεπόρτερ και μιλούσε στο τηλέφωνο - Έφτασε στην Ελλάδα ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης μπήκε στο Survivor all star με τις προσθήκες των παικτών και έφυγε λίγο πριν το κομβικό σημείο της ένωσης και του πάρτι, που ομολογουμένως όλοι οι παίκτες του ριάλιτι περίμεναν πως και πως.

Ο πρώην διαγωνιζόμενος έφτασε λοιπόν στην Ελλάδα την Κυριακή 23/4 και μάλιστα ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν στο αεροδρόμιο του Ελευθέριος Βενιζέλος και τον απαθανάτισε με πλάνα κατά την άφιξή του.

Δείτε εδώ επίσης: «Είχε γίνει ένα περιστατικό...» - Ο Κωνσταντινίδης "ξεφτίλισε" τον Μπόγδανο! Τα έβγαλε όλα στη φόρα

Φωτογραφίες από την επιστροφή του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη στην Ελλάδα

Να τονίσουμε εδώ, πως ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης ήταν ντυμένος με αθλητική εμφάνιση, πολύ χαλαρός και όπως βλέπουμε στην παρακάτω φωτογραφία μιλούσε στο τηλέφωνο με το που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα.

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

Αποκάλυψη για το πάρτι της ένωσης που δεν πρόλαβε ο Κωνσταντινίδης

Για τους τους τηλεθεατές, που δε χάνουν επεισόδιο από το Survivor all star τη Κυριακή 23/4 θα είναι και επίσημα η μεγάλη στιγμή, που όλοι περιμένουν, καθώς έφτασε και αυτή δεν είναι άλλη από το πάρτι της ένωσης.

Μετά λοιπόν, από μήνες παραμονής των παικτών στις καλύβες του Άγιου Δομίνικου...ήρθε η στιγμή, που οι διαγωνιζόμενοι θα πλυθούν, θα βάλουν τα καλά τους, θα φάνε χωρίς αύριο και φυσικά θα διασκεδάσουν στους ρυθμούς του Στέλιου Ρόκκου.

Λίγο πριν προβληθεί το σημερινό (23/4) επεισόδιο είχαμε κάποιες αποκαλύψεις από το Γειά σου και το σεφ, Αλέξανδρο Παπανδρέου, ο οποίος είναι στον Άγιο Δομίνικο και μαγείρεψε ειδικά για τους παίκτες τονίζοντας, πως έχουν συμβεί γεγονότα, που θα εκπλήξουν τόσο το κοινό, όσο και τους παίκτες.