Survivor All Star trailer 25/4: «Αυτό που θα σας ανακοινώσω τώρα...» - Αποσβολωμένοι όλοι με τα κλάματα του Καραγκούνια

«Είναι μίσος αυτό ρε φίλε, είναι κακία!»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star trailer 25/4: «Αυτό που θα σας ανακοινώσω τώρα...»  - Αποσβολωμένοι όλοι με τα κλάματα του Καραγκούνια

Αρκετά δύσκολα έχουν αποδειχθεί τα πρώτα 24ωρα της ένωσης για τις δυο ομάδες του Survivor All Star κι όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο δύσκολα γίνονται τα πράγματα, όπως φαίνεται. Κόκκινοι και μπλε βρίσκονται πλέον στην ίδια παραλία, στην ίδια καλύβα... Εντάσεις, προστριβές... το χάος!

Στο χθεσινό επεισόδιο πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και οι μπλε ηττήθηκαν ρίχνοντας στον τάκο για ένατη φορά τον Σπύρο Μαρτίκα ο οποίος τόλμησε να ξεστομίσει πως όσοι τον ψήφισαν του χρωστάνε ένα έπαθλο (αυτό από τον ελληνοτουρκικό αγώνα) και... τι το είπε Παναγία μου!

Στο αποψινό 25/4 επεισόδιο του Survivor θα δούμε κάποιες αναταράξεις στην ομάδα των Μπλε.... Θα πάνε άραγε με καλή ψυχολογία στον στίβο μάχης για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας; (δείτε εδώ ποιος κερδίζει)! Όλο το «ζουμί» βέβαια του αποψινού επεισοδίου βρίσκεται στο συμβούλιο του νησιού όπου ο Τάκης Καραγκούνιας θα βγάλει έναν λόγο που θα... αποκαλύψει πολλά! Μάσκες πέφτουν απόψε (δείτε εδώ τους σημερινούς υποψήφιους προς αποχώρηση)

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor All Star