My Style Rocks: «Μας τρολάρετε όλες μαζί;» - Έφυγε από το πλατό ο Κουδουνάρης

Της τρελής στον ΣΚΑΙ!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Μας τρολάρετε όλες μαζί;» - Έφυγε από το πλατό ο Κουδουνάρης

Στο σημερινό (26/4) επεισόδιο του My Style Rocks έχει γίνει χαμός από το πρώτο κιόλας λεπτό. Από την οι νέοι κανονισμοί για τις καινούργιες παίκτριες (δείτε εδώ τι) και από την άλλη οι κατηγορίες για στυλίστες και "κρεμάστρες" έχουν προκαλέσει ταραχή στη εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Την ώρα που ήρθε η σειρά της Χριστιάνας Κατσιέρη και μετά την παρουσίαση του look της και τις ατάκες που δεν είχε "προβάρει" η διαγωνιζόμενη προκάλεσε αντιδράσεις, τόσο στις συμπαίκτριες της, όσο και στους κριτές. Βέβαια, αυτός που έγινε έξω φρενών ήταν ο Στέλιος Κουδουνάρης, που ξέσπασε εναντίον της και μετά σηκώθηκε και έφυγε από το πλατό.

Η στιγμή που έφυγε ο Κουδουνάρης από το πλατό του My Style Rocks

«Μας τρολάρετε όλες; Ντροπή σας! Δεν θα κάθομαι εδώ πέρα. Φεύγω!», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Ενοχλημένος ο Περικλής Κονδυλάτος με το My Style Rocks

Καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 26/4 ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο γνωστόις σχεδιαστής κοσμημάτων εξέφρασε για ακόμη μια φορά την δυσαρέσκειά του αναφορικά με τα όσα έγιναν στο My Style Rocks με το κόσμημα που δημιούργησε ο ίδιος και η Emilia Vodos φόρεσε χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Να θυμίσουμε πως έχει γίνει έξαλλος με τους κριτές καθώς η συγκεκριμένη παίκτρια φορούσε ένα κόσμημα του, το οποίο απαξίωσαν οι δυο κριτές, Στέλιος Κουδουνάρης και Δημήτρης Σκουλός, με κερασάκι στην τούρτα την κίνηση του πρώτου να το ακουμπήσει στο πάτωμα.

Ο Περικλής Κονδυλάτος μάλιστα χθες ανέφερε μέσα από μια ανάρτησή του πως αποτελεί τεράστια προσβολή της προσωπικότητας του και της καλλιτεχνικής του έκφρασης ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έδωσε ο ίδιος το κόσμημα στην διαγωνιζόμενη -δείτε εδώ το post του.

«Είναι μια άβολη κατάσταση για όλους μας, γιατί σε αυτόν τον χώρο που είναι πάρα πολύ μικρός, γνωριζόμαστε όλοι. Εμείς είδαμε ξαφνικά ένα κόσμημα που είχαμε κάνει για μια επίδειξη του Βασίλη Ζούλια υψηλής ραπτικής σε ένα τηλεοπτικό show, που εννοείται το αγαπώ κι εγώ αλλά δεν είχαμε δώσει τη συγκατάθεσή μας. Υποτίθεται ότι η κοπέλα που βοηθάει την Emilia το πήρε για τον εαυτό της και όχι για το My Style Rocks. Δεν θα το έδινα στο συγκεκριμένο κορίτσι, χωρίς να έχω κάτι μαζί της. Δεν είναι στην αισθητική μου.

Επειδή ερωτηθήκαμε, δεν το δώσαμε εμείς το κόσμημα. Με ενόχλησε αρχικά που δεν ήξερα ότι θα βρίσκεται στο παιχνίδι και ότι θα το φορούσε το συγκεκριμένο άτομο. Ο Στέλιος Κουδουνάρης με πήρε τηλέφωνο και απολογήθηκε, είναι προς τιμήν του», είπε χαρακτηριστικά ο Περικλής Κονδυλάτος στην πρωινή εκπομπή του MEGA.