J2US: «Ρουσφέτι ήταν αυτό; Δεν θα τα πάμε...» - Κόντρα μεταξύ των Γαρμπή & Δρούτσα

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
J2US: «Ρουσφέτι ήταν αυτό; Δεν θα τα πάμε...» - Κόντρα μεταξύ των Γαρμπή & Δρούτσα

Μπορεί τον προηγούμενο μήνα η Εύη Δρούτσα να τα είχε βάλει με την Δέσποινα Βανδή (δείτε εδώ τον λόγο), αλλά στο αποψινό (29/4) επεισόδιο του J2US, έπιασε την Καίτη Γαρμπή.

Μπορεί να πήρε πολύ καλά λόγια την ερμηνεία της η στιχουργός από όλους τους κριτές, αλλά η τραγουδίστρια ανέφερε λίγο κάποια μικροτεχνικά προβλήματα, που δεν άντεξε και της απάντησε η Δρούτσα.

Η λογομαχία των Δρούτσα και Γαρμπή στο J2US

Κ.Γ: «Μα ήταν τόσο καλή σήμερα η Εύη! Ήταν άνετη, καμία σχέση με την προηγούμενη φορά Σήμερα είσαι, Εύη, μες στην καλή χαρά. Την προηγούμενη φορά σου βάλαμε 10 τιμής ένεκεν για το τραγούδι».

Ε.Δ: «Α, δεν το κατάλαβα! Δεν το άξιζα; Α, Καίτη δεν θα τα πάμε! Ρουσφέτι ήταν;».

Κ.Γ: «Μα δεν μπορούσες να τραγουδήσεις, μάνα μου, αφού ήσουν συγκινημένη. Ήσουν αλλού ντ’ αλλού».

Ε.Δ: «Ναι, αλλά δεν ήταν και ρουσφέτι. Πες βρε Σταμάτη, μίλα λίγο! Μου λέει ότι ήταν ρουσφέτι»

Σ.Φ: «η συγκίνηση είναι πολλές φορές πιο σημαντική από την εκτέλεση. Αυτό λέει η Καίτη».

Η συγκινητική έκπληξη του Πασχάλη Τερζή στην Εύη Δρούτσα στο J2US

Μια πολύ συγκινητική και ιδιαίτερη στιγμή ζήσαμε το βράδυ του Σαββάτου (22/4) στο Just the 2 of us με την Εύη Δρούτσα να τραγουδάει με το Βο, ένα κομμάτι, που όλοι έχουμε αγαπήσει από τη φωνή του Πασχάλη Τερζή, σε στοίχους της διαγωνιζόμενης.

Ο λόγος για το θρυλικό κομμάτι ''Ο δικός μου ο δρόμος'' με τη στιχουργό να μοιράζεται πριν ανέβει στη σκηνή, την ιστορία, που την οδήγησε να γράψει το συγκεκριμένο κομμάτι. Αφού λοιπόν το ερμήνευσε η Δρούτσα, στη συνέχεια ήρθε αντιμέτωπη με μία έκπληξη (δείτε που ζει ο Πασχάλης Τερζής μετά το τέλος του από τη μουσική).

Παρά την απόφαση του να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Πασχάλης Τερζής βγήκε στον αέρα του ALPHA, συγκινώντας βαθιά τη Δρούτσα, το πλατό, την κριτική επιτροπή και σίγουρα το κοινό, που παρακολούθησε το απόσπασμα.