Masterchef 7: «Έγινα ερωτικός μετανάστης» - Η εξομολόγηση του Ιωαννίδη για την ζωή στην Ιταλία

«Το αρχικό πλάνο ήταν 3 μήνες»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Masterchef 7: «Έγινα ερωτικός μετανάστης» - Η εξομολόγηση του Ιωαννίδη για την ζωή στην Ιταλία

Κυριακή (30/4) σήμερα και το απόγευμα παρακολουθήσαμε άλλο ένα Masterclass, από τον Πάνο Ιωαννίδη. Κατά την διάρκεια της μαγειρικιής διαδικασίας στο Masterchef 7, ο διάσημος chef αποκάλυψε κάτι για την προσωπική του ζωή και την παραμονή του στην Ιταλία.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Ιωαννίδης ανέφερε ότι όταν αποφάσισε να πάει στην γειτονική μας χώρα, μόνο για τρεις μήνες, αλλά τα πλάνα άλλαξαν στην πορεία. Από τρεις μήνες έμεινε στην Ιταλία για 4 ολόκληρα χρόνια και γύρισε σχεδόν όλη την χώρα.

Διαβάστε επίσης: Πάνος Ιωαννίδης: «Έχουμε αποφασίσει...» - Απαντά για τον μεγάλο τελικό του Masterchef 7

Ο ερωτικός μετανάστης Πάνος Ιωαννίδης του Masterchef 7

«Καλά, ο σκοπός μου ήταν να πάω για τρεις μήνες, αλλά έκατσα τέσσερα χρόνια! Μιλάω ιταλικά καλύτερα και από αγγλικά. Επειδή έμεινα εκεί τελικά τέσσερα χρόνια εκεί στα τέσσερα χρόνια είχα έρθει μόνο τέσσερις φορές Ελλάδα. Όταν ήρθα, σκεφτόμουν ιταλικά και μετέφραζα στα ελληνικά. Ήταν όμως να μείνω τρεις μήνες το αρχικό σχέδιο. Μαγειρικός και… ερωτικός μετανάστης», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Στα γυρίσματα του Masterchef 7 με τον γιο του ο Πάνος Ιωαννίδης

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του διανύει ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος πριν περίπου έναν χρόνο, έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά, μια είδηση που έσκασε σαν βόμβα, μιας και κανείς δεν γνώριζε ούτε τον σύντροφό του -(δείτε εδώ το πρόσωπο της) ούτε κι ότι θέλανε να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια.

Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής 7/4, ο Πάνος Ιωαννίδης βρέθηκε στα γυρίσματα του MasterChef 7 και είχε για παρέα τον 11 μηνών γιο του.

Μπορεί να μην το κάνει συχνά, ωστόσο αυτή τη φορά ο σεφ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του στο instagram μια τρυφερή φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο.

«Στη δουλειά με τον μπαμπά .. είπα να βοηθήσω λίγο τον σκηνοθέτη», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Πάνος Ιωαννίδης.