First Dates highlights πρεμιέρας: Τα πρώτα λόγια της Ζενεβιέβ και τα 2 ραντεβού που ξεχώρισαν με τις ατάκες τους

Όσα είδαμε στο πρώτο επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
First Dates highlights πρεμιέρας: Τα πρώτα λόγια της Ζενεβιέβ και τα 2 ραντεβού που ξεχώρισαν με τις ατάκες τους

Κυριακή 30/4 χθες και έκανε πρεμιέρα στο Star, το «First Dates», με κεντρική παρουσιάστρια την Ζενεβιέβ Μαζαρί. Πρόκειται για ένα καινούριο ριάλιτι με ανθρώπους που θέλουν να βρουν τον έρωτα στα... τυφλά.

Τα highlights του First Dates

Όλοι μας μπορούμε να σκεφτούμε τον εαυτό μας σε ένα πρώτο ραντεβού. Πόσο καλά θα πάει; Θα λειτουργήσει η χημεία μας; Και όσο κι αν οι εποχές αλλάζουν, σίγουρα όλοι θα συμφωνήσουμε ότι ένα τετ-α-τετ ρομαντικό δείπνο πάντα θα είναι το πιο όμορφο. Αυτήν ακριβώς την εμπειρία, ξεκίνησε να προσφέρει το «τηλεοπτικό» διάσημο εστιατόριο του First Dates, που άνοιξε το βράδυ της Κυριακής.

«Στο “First Dates” όλα τα τραπέζια είναι αποκλειστικά για δύο! Γιατί εδώ συχνάζουν όσοι θέλουν να βρουν το άλλο τους μισό. Πως; Μα βγαίνοντας ραντεβού. Τάσο πιστεύεις στον έρωτα με την πρώτη ματιά; Εδώ κάποιες καρδιές θα σπάσουν από λαχτάρα και κάποιες άλλες ίσως ραγίσουν, αφού στο τέλος της βραδιάς όλοι πρέπει να πάρουν μια απόφαση», είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στην έναρξη.

«Έχω 2-3 σχέσεις απλά δεν...» - Άναυδη η Ευμορφία με το Δημήτρη

Οι ενδαφερώμενοι πήγαν στο εστιατόριο της εκπομπής, προκειμένου να γνωρίσουν το άλλο τους μισό. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί καλωσόρισε, τόσο τους τηλεθεατές, όσο και τους "παίκτες" και η γνωριμία ξεκίνησε.

«Όλα καλά τώρα, έπρεπε να ξαλαφρώσω, η αλήθεια είναι αυτή. Δεν μπορώ να κάθομαι πάρα πολύ», είπε ο Δημήτρης στην Ευμορφία την οποία γνώρισε για πρώτη φορά και εκείνη αντέδρασε: «Εκεί με αποτελείωσε».

Σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή ο Δημήτρης απάντησε: «Έχω 2-3 σχέσεις απλά δεν το ξέρουν αυτές», ενώ αμέσως ξεκαθάρισε πως έκανε χιούμορ, δηλώνοντας πως δεν έχει κάποια σχέση αυτή την περίοδο.

«Για να βρίσκομαι όμως εδώ, μάλλον αυτή τη στιγμή δεν θα έχω σχέσεις», είπε ο 23χρονος.

Της έριξε επική απόρριψη όταν πήγε να τον αγκαλιάσει

Η 25χρονη Γιώτα και ο 26χρονος Γιώργος βρέθηκαν στο First Dates και είχαν αμήχανο ραντεβού.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα προσδοκίες για το τι θα δω μπροστά μου στο πρώτο ραντεβού ωστόσο δεν ήταν του τύπου μου το κορίτσι. Είμαι υπέρ της άποψης να κερνάει ο άντρας στα ραντεβού και για αυτό πήρα την πρωτοβουλία να πληρώσω εγώ τον λογαριασμό» δήλωσε αρχικά ο Γιώργος.

Όταν όμως κλήθηκαν να απαντήσουν στην ερώτηση αν θα ξαναέβγαιναν οι δυο τους ραντεβού, είχαν διαφορετική εκτίμηση.

«Θα ξαναέβαινα ραντεβού με τον Γιώργο γιατί μου άρεσε πολύ όπως μου φέρθηκε, σαν gentleman. Ήταν ήρεμος και γλυκός μαζί μου» ομολόγησε η Γιώτα.

«Θα ξαναέβγαινα ραντεβού με την Γιώτα ωστόσο δεν θα επιδίωκα κάτι περισσότερο λόγω της απόστασης» είπε ο Γιώργος.

Όταν όμως η κοπέλα του πρότεινε να αγκαλιαστούν, η αντίδραση του ήταν επική, αφού την απέρριψε.

First Dates highlight