Survivor All Star trailer 1/5: «Η Σταυρούλα είπε στον Χανταμπάκη ότι είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο» - Η Μελίνα τους δίνει στεγνά

ΧΑΜΟΣ με τα αποκαλυπτήρια!

Survivor All Star trailer 1/5: «Η Σταυρούλα είπε στον Χανταμπάκη ότι είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο» - Η Μελίνα τους δίνει στεγνά

Απόψε 1/5 το επεισόδιο του Survivor All Star είναι "φωτιά" και αυτό γιατί η Μελίνα Μεταξά δίνει στεγνά την Σταυρούλα Χρυσαειδή. Πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν την παίκτρια να διατηρεί ερωτική σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τελικά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Όπως είδαμε στο trailer που κυκλοφόρησε επικρατεί στην παραλία Μπλε και Κόκκινων ένα μεγάλο μπέρδεμα και στο στόχαστρο θα μπει ο Στέλιος Χανταμπάκη με ορισμένους παίκτες να τον "καρφώνουν".

Συγκεκριμένα, η Μελίνα θα αποκαλύψει πως η Σταυρούλα είπε στον Στέλιο ότι είναι ερωτευμένη με τον Κωνσταντίνο και εκείνος με την σειρά του του το μετέφερε. Η Σταυρούλα ωστόσο, προσπάθησε να το... γυρίσει και άφησε να εννοηθεί πως ερωτευμένη μαζί του είναι η Μελίνα, κατί που εκνεύρισε την δεύτερη καθώς έχει σύντροφο πίσω στην Κύπρο - δείτε τον εδώ.

Με την σειρά του ο Κωσταντίνος Βασάλος ξέσπασε στην προσωπική του συνέντευξη λέγοντας πως αυτό που έκανε ο Στέλιος Χανταμπάκης δεν είναι ηθικό. Μάλιστα, το γεγονός σας είχαμε μεταφέρει νωρίτερα (δείτε εδώ).

Πως λέτε να το πάρει όλο αυτό η Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

Παρόλα αυτά σήμερα έχουμε και αγώνα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και ήδη γνωρίζουμε ποιος κερδίζει.

Το trailer του Survivor All Star