My Style Rocks: «Είσαι η μεγαλύτερη ψεύτρα που έχω γνωρίσει!» - Εκτός εαυτού η Vodos με την Χριστιάνα

ΠΑΝΙΚΟΣ!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Είσαι η μεγαλύτερη ψεύτρα που έχω γνωρίσει!» - Εκτός εαυτού η Vodos με την Χριστιάνα

Το σημερινό (1/5) επεισόδιο του My Style Rocks οι διαγωνιζόμενες για άλλη μια εβδομάδα βρέθηκαν στο πλατό του ΣΚΑΙ, απέναντι από την κριτική επιτροπή και έπρεπε όπως κάθε μέρα να προσπαθήσουν για το καλύτερο. Βέβαια, εκτός από τα looks τους, οι διαγωνιζόμενες έχουν να αντιμετωπίσουν τους μεγαλύτερους εχθρούς τους, τις συμπαίκτριες τους.

Από την μία οι σπόντες και η κακή κριτική, από την άλλη τα "κραξίματα" και τα ξεμπροστιάσματα των διαγωνιζόμενων μεταξύ τους. Την "τιμή" στο σημερινό επεισόδιο είχαν η Χριστιάνα με την Emilia, που η δεύτερη κατηγόρησε την πρώτη πως ασχολούνται μαζί της και την κακολογούν για διάφορους λόγους.

Δαβάστε επίσης: My Style Rocks: «Έχω δεχτεί άκομψο πλησίασμα από...» - Πλάνταξε στο κλάμα η Όλγα

Ο έντονος καβγάς της Χριστιάνας με την Vodos στο My Style Rocks

E.V: «πολύ ωραίο look για 1, δεν έχω να σχολιάσω τίποτα» και η Χριστιάννα της ζήτησε τον λόγο.

Χ.Κ: «Ήρθες σε εμένα να το παίξεις νευρική. Το υφάκι σου όχι σε εμένα, εκεί που σε παίρνει».

Ε.V: «Σε όποιον θέλω».

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου για το My Style Rocks

Το πρωί της Κυριακής (30/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Γειά σου» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανα όλοι οι κριτές του My Style Rocks. Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, για τα όσα γίνονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ακόμη, η παρουσιάστρια έκανε λόγο για την εμπειρία της σε αυτόν τον τηλεοπτικό τομέα, τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις εντάσεις των διαγωνιζόμενων και των κριτών, αλλά και τα συναισθήματα που έχει η ίδια.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό: Η σχέση της Κατερίνας Καραβάτου και του Στέλιου Κουδουνάρη πίσω από τις κάμερες του My Style Rocks

«Ισορροπίες κρατάω μια ζωή οπότε είναι κάτι το οποίο το έχω πολύ μέσα μου. Όταν είσαι σε εγρήγορση, όπως είμαι εγώ και κάθε παρουσιαστής, όταν είσαι παρών και έχεις το νου σου, αυτό γίνεται αυτόματα και με πολύ μεγάλη αγάπη. Τα κορίτσια τα αντιμετωπίζω με πολύ μεγάλη αγάπη αλλά και οι τρεις κριτές είναι άνθρωποι που εκτιμώ βαθιά και αγαπώ επίσης.

Το My Style Rocks είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν το οποίο, όπως και όλα, είναι μπροστά σε όλους και ανοιχτό στην κριτική. Τα σχόλια είναι πάντα πολύ χρήσιμα και εγώ τουλάχιστον αυτό θεωρώ πάντα στη ζωή μου. Μπορεί κάποιες στιγμές να σε κάνουν να αισθάνεσαι περίεργα ή να μαγκώνεις και να λες «πράγματι αυτό έγινε;». Πράγματα τα οποία έχουν ειπωθεί με καλό τρόπο ή καμιά φορά και λίγο περίεργα, αλλά καταλαβαίνω ότι υπάρχει σοβαρή σκέψη από πίσω, τα λαμβάνω πάντα πολύ σοβαρά υπόψιν μου», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.