Survivor All Star: Η ανάρτηση "καρφί" τη Πηλιάκη μετά την υποψηφιότητα του Χανταμπάκη

«Δεν πειράζει Στελλάκο μου! Είμαστε...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
olgapiliaki/Instagram
olgapiliaki/Instagram

Στο χθεσινό 1/5 επεισόδιο του Survivor All Star προκλήθηκε χαμός εξαιτίας του Στέλιου Χανταμπάκη, ο οποίος εκμυστηρεύτηκε στον Κωνσταντίνο Βασάλο το μυστικό της Σταυρούλας Χρυσαειδή, ότι δηλαδή είναι ερωτευμένη μαζί του. Τόσο η Μελίνα Μεταξά (δείτε το βίντεο) όσο και ο ίδιος ο Κωνσταντίνος τον έκραξαν άσχημα για την κίνηση αυτή, αφού έδειξε πως δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης.

Το γεγονός αυτό, εκτός του ότι έκανε το twitter έξαλλο, υπερασπίζοντας τον Στέλιο, είχε ως αποτέλεσμα οι συμπαίκτες του μετά την ήττα τους στο αγώνισμα της ασυλίας, να τον βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Η σύζυγός του λοιπόν, Όλγα Πηλιάκη, δεν γινόταν να μην τον υποστηρίξει και έκανε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Πηλιάκη για την υποψηφιότητα του Χανταμπάκη στο Survivor All Star

«Δεν πειράζει Στελάκο μου. Είμαστε πολλοί αυτοί που σε στηρίζουμε από εδώ έξω και θα το καταλάβεις σύντομα» έγραψε πάνω στην φωτογραφία που δημοσίευσε.

Survivor All Star Όλγα Πηλιάκη Στέλιος Χανταμπάκης

Τι έχει πει για την συμμετοχή του άντρα της στο παιχνίδι

«Ασχολείται περισσότερο με το να προσφέρει στην ομάδα και να είναι καλός στα αγωνίσματα. Κάνει υπερπροσπάθεια γιατί μπήκε και με περισσότερα κιλά φέτος. Βλέπω ότι υπάρχει καλή σχέση με όλα τα παιδιά και θεωρώ ότι όλοι τον συμπαθούν πάρα πολύ», ανέφερε αρχικά η Όλγα.

Μάλιστα, αμέσως μετά, η ίδια αντέδρασε με την ερώτηση που ακολούθησε από τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα αποφεύγοντας τυχόν κακόβουλα σχόλια για την πρώτη συμμετοχή του Στέλιου στο Survivor.

– Υπήρξε κάποιος φόβος, επειδή στο πρώτο Survivor ο Στέλιος είχε βγάλει μια άλλη εικόνα και είχε συζητηθεί κάπως αρνητικά;

«Σε ποια άλλη εικόνα αναφέρεσαι;» απάντησε η Όλγα κοιτώντας τον δημοσιογράφο.

«Θεωρώ ότι και τότε και τώρα ήταν και είναι εξαιρετικός. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί που προσπαθεί να κάνει τους πάντες να περνούν καλά και να γελάνε. Είναι πολύ δοτικός, τώρα από εδώ και πέρα, δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους», πρόσθεσε.