Survivor All Star: «Πόσο καλύτερος είναι ο Χανταμπάκης από εμένα» - Πυρ και μανία ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Χαμός με την υποψηφιότητα του Στέλιου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Πόσο καλύτερος είναι ο Χανταμπάκης από εμένα» - Πυρ και μανία ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Χαμό έχει προκαλέσει η χθεσινή απόφαση των Κόκκινων στο συμβούλιο του Survivor all star να βγάλουν ως πρώτο υποψήφιο της εβδομάδας τον Στέλιο Χανταμπάκη, μιας και πρόκειται για έναν από τους καλύτερους άνδρες της ομάδας.

Η επιλογή λοιπόν αυτή ξάφνιασε ιδιαίτερα τόσο μερικά άτομα από την Κόκκινη ομάδα, όσο και όλους τους Μπλε, μιας και δεν είναι δυνατόν να βγήκε υποψήφιος ο Στέλιος και όχι ο Τάκης, με τους ίδιους μάλιστα να τονίζουν πως θα πουλήσουν μέχρι και την μάνα τους σε αυτό το παιχνίδι!

Διαβάστε επίσης: ΙΣΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟΨΕ - Αυτοί είναι οι δυο νέοι προτεινόμενοι προς αποχώρηση!

Χαμός με την υποψηφιότητα για αποχώρηση του Στέλιου από το Survivor all star

Με αφορμή λοιπόν όλα αυτά τα σχόλιο που έχουν γίνει, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξέσπασε μιλώντας στην κάμερα.

«Πόσο καλύτερος είναι ο Στέλιος από τον Κόρο, τον Τάκη ή από εμένα; Το τελευταίο 2βδόμαδο που πάνε όλα χάλια και χάνουμε πόσο καλύτερος είναι ο ένας από τον άλλον; για πείτε μου, επειδή σε κάποιους χτυπάει άσχημα! Με αριθμούς, που σας αρέσουν τα στατιστικά, πόσο καλύτερος είναι ο Στέλιος; Είμαστε όλοι στο ίδιο επίπεδο! Πες κάνω παρέα με αυτόν και δεν τον ψηφίζω. Γιατί να μην είμαστε ειλικρινείς και να λέμε για αντιλήψεις;

Αν είναι παίξε με τον καλύτερο. Μην διαλέγεις. Εγώ ξέρω ότι οι καλοί παίκτες δεν διαλέγουν. Είναι στο τέλος ή λένε δεν διαλέγουμε. Όλοι είμαστε ισάξιοι. Κι ο Μαρτίκας που τον θεωρούμε αδύναμο κι είναι αργός, πάει στον στόχο και κάνει 4 στα 4 ή 5 στα 5. Έλα πάμε παρακάτω τώρα με το παραμύθι εδώ μέσα τώρα. Πόσο θα ζημιωθεί η κόκκινη ομάδα αν φύγω εγώ, ο Τάκης, ο Κόρο, η Μελίνα; Με κούρασε αυτή η κουβέντα. Είναι εγώ καλύτερος. Ποιος την έχει μεγαλύτερη την στατιστική είναι εδώ πέρα μέσα», είπε μεταξύ άλλων.

Από την άλλη, ο Στέλιος το πήρε πολύ πιο χαλαρά, τονίζοντας πως μες το παιχνίδι, όλοι θα ψηφιστούν.