Masterchef 7: Μεγάλη ένταση στο πλατό με τον Στέφανο Χίλα και τους κριτές

Δεν δεχόταν πως έκαψε το κρέας του!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 7: Μεγάλη ένταση στο πλατό με τον Στέφανο Χίλα και τους κριτές

Με ένα νέο και ανατρεπτικό επεισόδιο επέστρεψε απόψε 2/5 το βράδυ το Masterchef 7, κατά την διάρκεια του οποίου είδαμε να ανεβαίνουν οι τόνοι στο πλατό, με πρωταγωνιστή τον Στέφανο Χίλα, ο οποίος σπάραξε στο κλάμα χθες -δείτε εδώ γιατί.

Χαμός στο Masterchef 7 με τον Στέφανο Χίλα

Συγκεκριμένα, ο επίδοξος σεφ δεν μπορούσε να δεχτεί με τίποτα ότι το ψήσιμο που είχε κάνει ο Θόδωρος στο κρέας ήταν καλύτερο από το δικό του. Μάλιστα, οι κριτές τού είπαν πως το έχει κάψει και πως πρέπει να κοιτάζει τα δικά του λάθη ώστε να γίνεται καλύτερος.

Τα σχόλια αυτά όπως έκαναν τον Στέφανο να εκνευριστεί ακόμα περισσότερο και να μην παραδέχεται πως το κρέας ήταν όντως καμένο σε ένα τμήμα του. Τελικά, εκείνος και η Μαρία Λαζαρίδου είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Μάλιστα, ο Άγγελος μιλώντας στην κάμερα ανέφερε μεταξύ άλλων για τον Στέφανο πως συνήθως όταν νευριάζουμε είναι γιατί ξέρουμε πως κάποιος που μας λέει κάτι, έχει και δίκιο.

Η απάντηση του Πάνου Ιωαννίδη για τον μεγάλο τελικό

Το πρωί της Κυριακής (30/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Open Weekend» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Πάνος Ιωαννίδης. Ο κριτής του Mastechef μίλησε στην εκπομπή του Open, για όσα θα δούμε στον μεγάλο τελικό και όχι μόνο.

Επιπλέον, ο Πάνος Ιωαννίδης αναφέρθηκε στις σκέψεις που έχουν σχετικά με τον μεγάλο νικητή του ριάλιτι μαγειρικής του STAR, αλλά απάντησε και στο ενδεχόμενο του να σταματήσει στο Masterchef.

«Μπορεί και να έχω αποφασίσει τον νικητή του MasterChef.Μπορεί και να συνεχίζουμε του χρόνου και αξίζει τον κόπο. Η σεζόν του MasterChef φέτος ήταν εξαιρετική», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.